2777
2789
عنوان

سونوگرافی

1086 بازدید | 16 پست

سلام دوستان.من دیروز رفتم سونوگرافی آنومالی،گفتن که کلیه هاش التهاب خفیف داره،پیلکتازی خفیف داره.اصولا تا زایمان خوب میشه ولی اگ نشد باید سونو بشه و قرص داده بشه.هفته۲۹هستم.

کسی تو این شرایط بود؟جنینش پیلکتازی داشت؟خطرناکه؟نکنه باعث سندروم داون بشه!؟

خیلی میترسم مشکل ذهنی یا جسمی ایجاد کنه!

کسی اطلاعی داره؟

پسرم😍

چرا انقد دیر رفتی انومالی...؟ 

ان شالله صحیح و سالم میاد بغلت

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان  28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین  هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۸هفته رفتم مشکلی نبود.این آنومالی دومم هست.

ایشالا طوری نیست و‌برطرف میشه. به دکترت نشون دادی؟

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

ان شالله بلا دوره، بسپرش دست امام حسین، ان شالله به حق علی اصغرش سالم بياد بغلت

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان  28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین  هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم
دکترم امروز میرم.جواب رو امروز گرفتم.

نگران نکن خودتو.اینجوری که گفتن با دارو برطرف میشه. و این مسأله اصلأ به سندروم داون ربطی نداره. 

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

عزیزم این مسئله ربطی به داون و اینا نداره

بچه دختر خاله منم بود آخرین سونو قبل زایمان رفت گفت التهاب از بین رفته

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

عزیزم این مسئله ربطی به داون و اینا نداره بچه دختر خاله منم بود آخرین سونو قبل زایمان رفت گفت التها ...

تو نت نوشته،اونایی که پیلکتازی دارن ۲درصدشون به سندروم مبتلا میشه😑

اینو ک خوندم مونده تو ذهنم

پسرم😍
تو نت نوشته،اونایی که پیلکتازی دارن ۲درصدشون به سندروم مبتلا میشه😑 اینو ک خوندم مونده تو ذهنم

اینترنت رو ول کن عزیزم اصلا نیاز نیست سرچ کنی 

اینترنت الکی بزرگش میکنه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

عزیزم سندروم داون یه مشکل ژنتیکی هست و از بدو تشکیل شدن نطفه یا سندروم داون داره یا نداره
اینکه کلیه مشکلی داشته که بعدا منجر به سندروم داون بشه، یک اشتباه محضه
ضمنا پیلکتازی در جنین ها وجود داره و موضوع رایجی هست
در جنین های پسر بیشتره
حتی اگه تا زمان زایمان برطرف نشه و جنین با پیلکتازی به دنیا بیاد بعد از تولد باید سونو بشه و پیگیری بشه و موضوع نگران کننده ای نیست