2777
2789

اگه یکی از نزدیک ترین اعضای خانواده تون هر روز زنگ بزنه و غر بزنه چیکار میکنید؟ 

بهم زنگ میزنه از مشکلات و بدبختی و فلانی اینجوری کرد و اکثرا هم تکراری هی میگه ! 

ولی از خوشی و رفت و آمد و خریداش که معلومم هست نمیگه هیچی!

بعدم که میخام من حرفی بزنم و درددلی کنم میگه اشکالی نداره پیش میاد چی میشه مگه ؟ ولش کن و...

درست نیست بگم ولی اصلا دوست ندارم بهش زنگ بزنم یا زنگ بزنه! 

همیشه هم تو ساعتای استراحت زنگ میزنه ، ۳و۴ عصر و سر صبح و .. خیلی هم توقع داره 

زنگ هم نزنی ناراحت میشه ! 

من میتونم قاطع حرف بزنم و حتی غیر مستقیم بگم 

مثلا اگر دوستم بود میگفتم کیسه بوکست نیستم که از چیزای خوب حرف بزن  یا زنگ میزد ج نمیدادم ! ولی خب در این مورد میترسم دلش بشکنه، بعدم میگه نگران میشه ! 

البته بنظرم که خیلی هم نگران من نمیشه این مادر! چی بگم والا😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی محترمانه و منطقی راجب همینا باهاش صحبت کن

هر کی بود میگفتم از زندگیت حذفش کن

اما مادر رو نمیشه حذف کرد

به بعضی آدما هم باید گفت: این زبونی که خدا بهت داده تزئینی نیستاا...داده که اونجایی که باید حرف بزنی،بزنی...منتهی سعی دارن با تعقیر دادن رفتارشون به طرف حالی کنن که ازش ناراحتن...با این منطق که خودش باید بفهمه!!

این دقیقا خواهر منه 

هررررر رووووز ساعتایی که استراحت میکنم زنگ میزنه تصویری حرفای تکراری میزنه از مریضی حرف میزنه از ادم میخواد حرف بکشه یه مدت محلش ندادم الان کمتر شده خسته شدم به ظاهر باهام دوسته ولی خیلی حرف پشت سرم میزنه 

مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘

کسی ک مدام مشکلاتشو بهت میگه کم کم باعث جمع شدن انرژی منفی تو ذهنت میشه ، کسی ک ب فکرته اینارو هی برات تکرار نمیکنه مخصوصا اگه حاضر نباشه درد و دل شمارو بشنوه ، شمام همیشه آرامش خودتو در نظر بگیر 

غیر مستقیم

خودش تحصیل کرده س ناسلامتی ولی درک نمیکنه 

یه موضوع ناراحت کننده ای رو هی بهم میگفت منم دلداری میدادم راهنمایی میکردم 

یه بار گفتم از برادرم بزار بپرسم ببینم نظر اون چیه 

بعد گف نههه به اون نگفتیم اصلا  غصه میخوره 😞

خیلی محترمانه و منطقی راجب همینا باهاش صحبت کن هر کی بود میگفتم از زندگیت حذفش کن اما مادر رو نمیش ...

اینجور مواقع قهر میکنه و هی میگه اصلا نمیخاد بهم زنگ بزنی و مردم دختر دارن منم دختر دارم  و... کافیه یه انتقادی بکنی بیچاره میشی 

من به مادرشوهرم رک گفتم. گفتم منم اندازه خودم غصه دارم. میام خونتون دلم وا بشه . تو رو خدا از مشک ...

وای واقعا 

اصلا ذهن آدم میره سمت مشکلات وقتی یکی شروع میکنه حالت گرفته میشه 

خصوصا هر روز سررصبح 

اینکه یه نفر هر روز زنگ بزنه خودش خسته کننده اس حالا چه برسه به اینکه بخواد حرف های تکراری و ناراحت کننده هم بزنه ! من بخاطر این موضوع که هر روز خواهرشوهرم تماس تصویری میگیره و اعصابمو خراب میکنه واتساپمو کلا پاک کردم واقعا حوصله این چیزا رو ندارم