2777
2789
عنوان

کاش یاد بگیریم که....

141 بازدید | 4 پست

نامزد که کردم یکی از دوستام به جای تبریک گفت حالا اولشه، واستا! عقد کردم گفتن این دوران شیرینته تازه، بذار ازدواج کنی. دو سال بعد ازدواج همکارم گفت:برات انگشتر خریده؟ حالا شما تازه عروس دومادین، اول راهین.

پنج سال گذشت و اطرافیان معتقد بودن باید بچه بیاد تو زندگیمون تا حالی‌مون شه. ‏حامله که شدم هر کی منو میدید میگفت دوقلو باردار شدی؟ الان اول راهی هنوز، بذار برسی به آخراش دیگه نمیتونی تکون بخوری. ماه هفتم رفتیم یه سفر حسابی و کلی پیاده روی. آخر بارداری گوشی دستم میدیدن میگفتن حالا صبر کن دو ماه دیگه که به دنیا اومدن بهت میگم، گوشی بازی که هیچی، وقت نداری سرتو ‏بخارونی! همچنان اطرافیان بر این عقیده هستن که بچه‌های تو الان تازه شونزده ماهشونه و تو این سن هشت شب خوابن، بذار بزرگ‌تر شن بهت میگیم.

و این مسابقه‌ی مسخره که بقیه منتظرن بالاخره ببینن ما کی اعلام بدبختی میکنیم ادامه داره...

‏کاش یاد بگیریم یکم برای بقیه آرزوهای خوب بکنیم. همه میدونیم که زندگی پر از سختی و چالشه، حتی اگه یکی اهل آسون گرفتن باشه . نیازی نیست مدام اینو فرو‌ کنیم تو چشم هم.

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

این متن از من نیست، کپی کردم، جالب بود، گفتم بقیه هم بخونن  

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
این متن از من نیست، کپی کردم، جالب بود، گفتم بقیه هم بخونن    

عالی گفته

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دست نویسنده اش درد نکنه  واقعا این مشکل اکثر مردم ماست نشستن بدبختی همو ببینن خیالشون راحت شه& ...