ببین یکم بهترم خودتو دست دکترا نده چربی چشمتو ازبین میبرن تورو خدا صبر کن من آنقدر عذاب کشیدم انقدر ...
سلام ببین منم الان ۱۹ روزه بوتاکس زدم بعد از دیشب چند بار قطره نفازولین انداختم چشمم بازتر شد..یکم چشمم کوچیک شده بود کسیم جز خودم متوجه نمیشه.نمیدونم از بوتاکسه یا چیزی دیگه،،اگر از بوتاکسه چرا قطره میدارم بهتر میشه؟؟؟چیکار کنم😞
والا منم سر سالش یکم بهتر شدم ول خیلی مشکلات دارم نمیدونم یعنی همین جوری میمونیم
نميدونم فعلأ منم عضله پلكم هنوز ضعيف مونده دكتر هم زياد رفتم فايده نداره بايد زمان بديم بوتاكس نهايت تا ٨ ماه بمونه ولي چون عضله رو فلج ميكنه تا عضله بخواد برگرده فكر كنم زمان زيادي ميبره دكتر بيشعور بخاطر تزريق اشتباه دكتره احمقه ديگه گرفتار شديم چاره ايي نيست بايد صبر كنيم به مرور خوب شه شايدم تا ٢ سال .من دوستم پلكش با بوتاكس پتوز شد تا ٣ سال طول كشيد درست شد
عزيز مني مرسي 🙏❤️منم برات دعا ميكنم هر چه زودتر خوب شي ولي نگران نباش بالاخره خوب ميشه من خيلي دكتر رفتم و تحقيق كردم بهترين متخصص مغز و اعصاب دكتر شيروانيان رفتم گفت عصب عضله چون فلج ميشه تو بوتاكس ضعيف ميشه ولي برميگرده زمان ميبره مطمئن شدم كه آخرش درست ميشه فقط بايد صبر كنيم