نه بابا پلکم نبود چاره ای نداستم جز دروغ مثانمو بوتاکس کرده بودم به هرکه میگفتم میخندید به خاطر مشکل ...
آخي عزيزممم 😞منم شنيدم تا يه سال هم ممكنه بوتاكس بمونه من پلكم افتاده سه ماهه هنوز خوب نشدم خواستم ببينم شما خوب شدي بالاخره كه شما پلكتون نيست يكي از دوستان من معده اش رو بوتاكس كرد تقريبأ يه سال موند خيلي هم اذيت شد و پشيمون بود ولي بالاخره اثرش رفت اميدوارم شما هم زودتر خوب بشين منم چاره ايي ندارم بايد صبر كنم
من چند ساله بوتاکس میکنم ،فقط یه خط کوچیک رو پیشونیم بود ،بعدش که اثر بوتاکس میده میشه ده تا خط ،الان دارم مقاومت میکنم ،که بوتاکس نکنم ،با یوگای صورت و ماساژپوستمو شاداب کنم
سلام نميدونم چيكار كنم فيزيوتراپي هم ١٠ جلسه رفتم هنوز درست نشده چند نَفَر تجربه داشتن بهم گفتن تا يكسال هم طول ممكنه بكشه تا پلك به حالت اول برگرده ٢ تا دكتر هم رفتم عمل كنم گفتن ريسك داره پوست پشت پلك نداري ممكنه چشمات بعد عمل كامل بسته نشه صبر كني بهتره
من مثانمو بوتاکس کردم تا یک سالو خورده میمونه بعد یک سال یکم بهترم صبر کن ب ها تر میشی فقط صبر تا یک ...
اينقدر اين دكترا آشغالن به من ميگفت يه ماه ديگه خوب ميشي الان ٧ ماه من اسيرم تازه خبرش فوق تخصص هست دكتر پريسا اشتر نخعي جراح هم هست واقعأ ديگه دكتر خوب تو ايران پيدا نميشه
ببین یکم بهترم خودتو دست دکترا نده چربی چشمتو ازبین میبرن تورو خدا صبر کن من آنقدر عذاب کشیدم انقدر ...
من بهتر شدم ولي كامل خوب نشدم خيلي اذيت شدم واقعأ چند بار ميخواستم خودمو بكشم از سر درد و سنگيني پلك و دوبيني و تاري ديد ، شما درست ميگين خيلي بي وجدانن اين دكترا منم صبر ميكنم نهايت تا ٢ سال ديگه عضله تو دو سال حتمأ بر ميگرد ديگه