2777
2789
عنوان

تولدشو تبریک نگفتم 😑

596 بازدید | 16 پست

۱۳ تولد دوست پسرم بود( خونواده ها در جریانن قصد خودم و اونم ازدواج هست) بعد من حواسم نبود فک میکردم ۲ روز دیگه ۱۳ هست نشدتبریک بگم ولی کادوشو حدود ۱ هفته قبل بهش داده بودم و قرار بود براش دوسه روز‌ دیگه هم تولد بگیرم . اقا با من قهر کرده و کلی ناراحت شده . از همه جا هم منو بلاک کرده . الان چیکار کنم؟ کلی بهش گفتم واقعا سهوا بوده. اینم بگم اون برام تولد خوبی گرفت دو ماه پیشتر و ۳.۵ ساله با همیم 

سلام ما یه گروه دورهمی خانومانه  تو تلگرام زدم  هرکسی دوست داره میتونه از طریق ایدی گروه ک اینجا میزارم بیاد ب گروهمون اگه میتونید شماهم ب اشتراک بزارین تا بیشتر بشیم و دوره‌م شاد باشیم دوستان

ایدی گروه👇🏻

@khanoomane_s

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یادم رفت بگم بیچاره اصلا به روی خودش نیورد فقط دفع بعدکه پیش هم بودیم گوشیمو گرفت رمزگوشیم تاریخ تولدش گذاشت گفت سال دیگه فراموش نکنی🤭😂😂

۷ساله باهمیم

برای سلامتی امام زمان و حاجت روایی من سلامتی خودتون و خانواده هاتون  دومرتبه بگو الهم صل علی محمد وال محمد ۱ثانیه وقت میبره
وا مگه بچست ک از همه جا بلاکت کرده چن سالشه😑

بابا بچه نیس 😐 ۲۸ سالشه خیر سرش بعد این اخلاق بچه گونه رو فقط با من داره بخدا با هیچ کس اینطوری نیست . اصلا بقیه نمیدونن شخصیت اصلیش چجوریه فک میکنن خیلی غد و بد اخلاقه ولی خیلی زود رنجه 

خب همون بهتره بره  ببین قهر کردن با بلاک کردن خیلی فرق داره

کلا ما عادت داریم قهر میکنیم بلاک میکنیم همو قهرامون طولانی نبوده هیچ وقت منم بلاکش کردم 

بابا بچه نیس 😐 ۲۸ سالشه خیر سرش بعد این اخلاق بچه گونه رو فقط با من داره بخدا با هیچ کس اینطوری نیس ...

مشکل همینه 

عزیز چشماتو باز کن بخاطر ی تبریک تولد بله قهر میکنن 

ولی بلاک خیلی زیادیه خیلییی

نباید اصلا به روی خودت می آوردی که یادت رفته،باید یه بهانه دیگه می آوردی

ببین نمیشد داشتم میگفتم هماهنگ من با مامانت من میام خونتون ۲.۳ روز دیگه یهو گفت من ک تولدم دیروز بوده 

پس فردا ازدواج کردید لابد از خونه هم میندازه تصمیمت درباره ازدواج جدی هست ولی دوباره فکر کن♥️

نه بابا الان که دوسدخترشم همه جا خودش میبره میارتم حتی تا بازار ، ولی کلا قهر میکنه تا اشک منو در نیاره بیخیال نمیشه