2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

براى منم خيانت كرد بعد از ١٥سال زندگى فهميدم تو اين سالا كه من ى لحظه هم بدون اون نميتونستم باشن خيانت ميكرد بعد گفت اخه باهات حال نميكردم همه منو براى شوهردارى و مهربونى مثال ميزدن 

با این همه تغییر سبک زندگی،تیپهای افتضاح و رفتارهای افتضاح به اسم دوستی،راه پیدا کردن شو و فیلمهای پر از رقص و خیانت و ترانه های پر از کلمات زشت که دقت نمیشه روش.بی توجهی به نیازهای مهم که اگر مرد یا زن درست و به جا اشباع بشن سراغ گناه نمیرن.

بی توجهی به سبک زندگی درست،بی توجهی به معیارهای درست برای ازدواج،تحقیق در مورد طرفین.توجه بیش از حد به مادیات به جای دین و مذهب و اخلاق،خرجهایی که نه تنها عشق و محبت نمیاره بلکه زن و شوهر رو سالها الکی زیر بار قرضهای سنگین میبره.

عادی شدن دوستیهای نامتعارف پیش از ازدواج.

تقاضای مهریه و جهیزیه ی سنگین و هزار جور رسم و رسوم مسخره و زندگی خراب کن معلومه این مشکلات رو هم داره.

بعد هم اینکه مراقب هم و خانواده هامون باشیم راهکار داره.

جلوی برادر شوهر و شوهر عمه و...حد و حدود درست رو نگه داریم و نگین هر کسی سبکی داره.

چشم شوهر خواهرمون رو با تیپهای افتضاح پر نکنیم و نگین چرا زندگی خواهرمون سرد شد!

مراقب زندگی دیگران و خودمون باشیم.

هر کار و تیپ و رفتاری اسمش آزادی نیست!!!

با افتخار ایرانی و مسلمانم.
من سر همین از ازدواج میترسم

اگر معیارهای خودت درست باشه و پنجاه تا هفتاد درصد معیارهای طرف مقابل هم درست و منطقی باشه و به هم نزدیک باشید و توی زندگی به جای حر و بحث و دعوا و حق حق کردن،عضو کانالهای حرفه ای همسرداری باشید زندگی خیلی خوب میشه.

دین و اخلاق و اهل حروم حلال بودن و مسئولیت پذیر بودن خیلی مهمه.

وای شک و تردید اعصاب منو بهم ریخته

راه داره گلم.عضو کانال همسرداری حرفه ای شو.توی ایتاست.زندگیتونو عالی میکنه با راهکارهای خوب و عالیش.سالهاست دارم استفاده میکنم و واقعا اثرات مثبتش رو دیدم.به جای شک کردن راههایی هست که چشم و دل مرد رو منعطف خودمون کنیم،حتی اگر ناخواسته توی بد ترین شرایط قرار بگیره و هزار مدل زن با تیپهای و رفتارهای به ظاهر جذاب هم ببینه آخرش خودمون تنها ملکه ش باشیم.

لینک کانال رو میذارم دوست داشتید استفاده کنید.