2777
2789
عنوان

خدا به خیر کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 38 پست
من خواب زیاد دیدم ولی این یه جوری بود خیلی حس واقعی بودنش رو داشتم قبل اذان صبح بود وقتی بیدار شدم ع ...

نه می دونی همه مون از این خوابا می بینیم. کلا دنیای خواب خیلی نمیشه بهش اعتماد کرد مگر در مواقع خیلی خاص. 

میخوان اوکراین را پس بگیرن میگن قبل مال روسیا بوده و هر کشوری دخالت کنه وارد جنگ میشه المان به اوکر ...

مرسی از توضیحت🌹🌹

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخوان اوکراین را پس بگیرن میگن قبل مال روسیا بوده و هر کشوری دخالت کنه وارد جنگ میشه المان به اوکر ...

نه بابا چون آمریکا تو اوکراین پایگاه نظامی زده و روسیه گفته بود ناتو نباید نزدیک کشورشون پایگاه بزنه مثل اینکه زده زیرش 

آلمان مستقیما جمله نکردها از کجا شنیدید؟ 

المان مستقیما چی?

مادرم اینا المانن و اونجا خبرارو دارم.

هامبورگ هم خواهرمه اونجا اژیرخطربه صدا دراومده امروز تظاهرات رفتن تو خیابونا واسه اوکراین و افغانستان

نه بابا چون آمریکا تو اوکراین پایگاه نظامی زده و روسیه گفته بود ناتو نباید نزدیک کشورشون پایگاه بزنه ...

نمیدونم خواهرام از بی بی سی اخبار دنبال میکنن

خودشون المانن و خبرای المان رو دارن

المان مستقیما چی? مادرم اینا المانن و اونجا خبرارو دارم. هامبورگ هم خواهرمه اونجا اژیرخطربه صدا در ...

حمله مستقیم اشتباهی جمله تایپ شد ببخشید 

پس حتما واقعیت داره اقوام گفتن چقدر بد

ب نظر من آمریکا و چین تصمیم دارن کلا خاورمیانه و اروپا داغون بشه روسیه هم یا با خودشونه یا یه جوری انداختنش به این بازی که عملی کنه این کارارو 

حمله مستقیم اشتباهی جمله تایپ شد ببخشید  پس حتما واقعیت داره اقوام گفتن چقدر بد ب نظر من آمری ...

چین و.....هم دست دارن تو جنگ .

با المان حریف نمیشن المان یکی از ۶کشور ابر قدرت هست. ولی روسیه یک ملیون و... خورده سرباز داره المان ۱۰۰هزاروخورده