سلام دوستان عزیزم به مناسبت میلاد سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام حرم امام مهربانی ها ختم سوره فجر گذاشته نیت کنید و بخوانید ان شاءالله حاجت روا بشید و عاقبت به خیر 🌹🌹
محدودیت زمانی نداریم هروقت دوست داشتید بخوانید فقط تعداد اعلام کنید 🌺🌺🌺
التماس دعا ،
بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به حق دل شکسته مادرم یا امام حسین تو رو به حضرت عباس قسمت میدم حاجتم بده
من دیگه خسته شدم
خودم به تو سپردم یا امام حسین
🎯در تلاش برای رسیدن به اهدافم هستم 🎯باید بتونم به این اهدافم برسم ناامیدی دری از درهای شیطان است پس هیچ وقت ناامید نشید و به اهداف و مسیراتون ادامه بدین و دست از تلاش نکشیداین امضا رو هدیه میدم به خودم و همه آدم های امیدواری که با اینکه حالشون بده ولی همچنان به زندگی ادامه میدن و یک راهی رو برای پیشرفت و رسیدن به خواستههاشون پیدا میکنن
برای برادرم دعا کنید ۱۶ سالش بیشتر نیست اسمش هم حسین بیماری کرونا گرفته الان ای سیو دعا کنید به حق ا ...
من ۳ تا دیگه هم به نیت سلامتی برادر ایشون میخونم
🎯در تلاش برای رسیدن به اهدافم هستم 🎯باید بتونم به این اهدافم برسم ناامیدی دری از درهای شیطان است پس هیچ وقت ناامید نشید و به اهداف و مسیراتون ادامه بدین و دست از تلاش نکشیداین امضا رو هدیه میدم به خودم و همه آدم های امیدواری که با اینکه حالشون بده ولی همچنان به زندگی ادامه میدن و یک راهی رو برای پیشرفت و رسیدن به خواستههاشون پیدا میکنن