2777
2789

سلام دوستان عزیزم به مناسبت میلاد سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام حرم امام مهربانی ها ختم سوره  فجر گذاشته نیت کنید و بخوانید ان شاءالله حاجت روا بشید و عاقبت به خیر 🌹🌹

محدودیت زمانی نداریم هروقت دوست داشتید بخوانید فقط تعداد اعلام کنید 🌺🌺🌺

التماس دعا ، 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

من به نیت حاجتم ۳ تا میخونم

ان شاء الله امام حسین(ع) خودش حاجتم بده

به حق این شب 

به حق دل شکسته مادرم یا امام حسین تو رو به حضرت عباس قسمت میدم حاجتم بده 

من دیگه خسته شدم 

خودم به تو سپردم یا امام حسین 

🎯در تلاش برای رسیدن به اهدافم هستم 🎯 باید بتونم به این اهدافم برسم  ناامیدی دری از درهای شیطان است پس هیچ وقت ناامید نشید و به اهداف و مسیراتون ادامه بدین و دست از تلاش نکشیداین امضا رو هدیه میدم به خودم و همه آدم های امیدواری که با اینکه حالشون بده ولی همچنان به زندگی ادامه میدن و یک راهی رو برای پیشرفت و رسیدن به خواسته‌هاشون پیدا می‌کنن
برای برادرم دعا کنید ۱۶ سالش بیشتر نیست اسمش هم حسین بیماری کرونا گرفته الان ای سیو دعا کنید به حق ا ...

من ۳ تا دیگه هم به نیت سلامتی برادر ایشون میخونم 

🎯در تلاش برای رسیدن به اهدافم هستم 🎯 باید بتونم به این اهدافم برسم  ناامیدی دری از درهای شیطان است پس هیچ وقت ناامید نشید و به اهداف و مسیراتون ادامه بدین و دست از تلاش نکشیداین امضا رو هدیه میدم به خودم و همه آدم های امیدواری که با اینکه حالشون بده ولی همچنان به زندگی ادامه میدن و یک راهی رو برای پیشرفت و رسیدن به خواسته‌هاشون پیدا می‌کنن