2777
2789
عنوان

بچه ها به بن بست رسیدم

176 بازدید | 10 پست

بچه ها همه درا به روم بسته شده 

دیگه زبونم نمیچرخه بگم برام دعا کنین 

چون چیزی ندیدم ولی باز میبینم راهی جر دعا ندارم  

برام دعا کنین 

بدبخت شدیم رسما 

نمیگدرم خدا نگذره

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 
مشکلت چیه عزیزم؟

تو خصوصی میتونم بگم چون میترسم شناسایی شم

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجا بگو منم میخام بدونم

یه عوضی مارو کشوند یه شهر دیگه همسرم تو شهر خودمون شغلشو از دست داد بعد زد زیرش حالا نه اینجا کار هست و نه شهر خودمون بدبخت شدیم دم عیدی

یه عوضی مارو کشوند یه شهر دیگه همسرم تو شهر خودمون شغلشو از دست داد بعد زد زیرش حالا نه اینجا کار هس ...

انشاالله مشکلتون حل بشه

سخته دم عیدی بی کار بی پول

قرضم ک نمیشه از کسی گرفت

حالا چیکار میکنین؟بچه دارین؟

خدایا شکرات برای همه چیز
انشاالله مشکلتون حل بشه سخته دم عیدی بی کار بی پول قرضم ک نمیشه از کسی گرفت حالا چیکار میکنین؟بچه ...

بچه نداریم 

ولی همش دارم گریه میکنم

نمیبخشمش من نمیگذرم خدا هم نگذره آوارمون کرد 

نمیدونیم چی کار کنیم 

همش نفرینش میکنم

بچه نداریم  ولی همش دارم گریه میکنم نمیبخشمش من نمیگذرم خدا هم نگذره آوارمون کرد  نمیدو ...

گریه ک فایده نداره تو این شرایط باید محکم باشی فکر ی راهی هنری بلدی؟؟اشپزی خیاطی؟کار گیر شوهرت نمیاد؟؟

خدایا شکرات برای همه چیز
گریه ک فایده نداره تو این شرایط باید محکم باشی فکر ی راهی هنری بلدی؟؟اشپزی خیاطی؟کار گیر شوهرت نمیاد ...

من فعلا کار دارم 

شوهرم کار نداره 

مردم شماتت میکنن

نه کار گیرش نمیاد فعلا 

من فعلا کار دارم  شوهرم کار نداره  مردم شماتت میکنن نه کار گیرش نمیاد فعلا

عزیزم اول خدارو شکر کن که خودت کار داری بعدش هم حرف مردم برات مهم نباشه توجه نکن حرف باد هواس

بعد هم اونی که همچین کاری باهاتون کرده واگذارش بده به خدا مطمئن باش تقاصشو‌پس میده

توکل کن فقط به خدا

امیدوارم به حق این شب عزیز به حق امام‌حسین هر چی زودتر یه شغل خوب و‌پردرامد گیر شوهرتون بیاد و مشکلتون حل بشه هیچوقت از خدا ناامید نشو‌ دوست عزیز

عزیزم اول خدارو شکر کن که خودت کار داری بعدش هم حرف مردم برات مهم نباشه توجه نکن حرف باد هواس بعد ه ...

دعامون کنین لطفا