2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین قبلش خودت صورت رو بخور بده لایه برداری با روشور و گلاب انجام بده 

برو ارایشگاه بگو ارایش ساده میخوام عروسی دوستمه ✋😅

اگه دیگه نه لایک کردم نه ریپلای بدون کامنتت رو نخوندم 😉

عزیزم من آرایشگرم بگو عروسی اقوام درجه یکمه ،من آرایشگرم توجه اینجوری بیشتر میشه

دروغم نگفتی عروسی شوهرته

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...

این آرایشگرا اومدن یه یه سری پکیج واسه خودشون درست کردن که موادی که تو همه اینا استفاده میکنن یکیه بعدم میگن مثلا اگه شماره 3 رو انتخاب کنی مواد بهتر واست کار میشه و قطعا هم دروغ میگن هیچ فرقی نداره، شما هم برو بگو عروسی اقوام نزدیکه در حد همون عروس آرایشت میکنه چون اینا اصلا آرایش مختلف بلد نیستن همه رو یه شکل میکنن

این آرایشگرا اومدن یه یه سری پکیج واسه خودشون درست کردن که موادی که تو همه اینا استفاده میکنن یکیه ب ...

شهرمون کوچیکه تقریبا همه همو میشناسن ،روم نمیشه ازین طرفند استفاده کنم

عزیزم من آرایشگرم بگو عروسی اقوام درجه یکمه ،من آرایشگرم توجه اینجوری بیشتر میشه دروغم نگفتی عروسی ...

وای این خیلی عالی بود 😅ولی شهر ما کوچیکه روم نمیشه این کارو کنم