2777
2789

چشممو مالوندم. چشم چپم لنزش گم شد یهو. حالا هر چی پلک بالا پایین همه جا رو میگردم پیداش نمیکنم. از یه طرف چشمم یه جوریه. پلکمو که محکم فشار میدم انگار سنگینه یه جوریه عادی نیست

چیکار کنم؟ اگه تو چشمم بمونه چی؟ 

خندم گرفت گفتی گم شده

به یکی بگو زیر پلکتو ببینه

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه جدی. اصطلاحش همینه. د خب نیست لامصصصبببب دارم میمیرم از استرس

مگه میشه

شاید افتاده

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم....

وایییی تو چشمته ینی؟😣 آروم پلکتو بمال ببین حسش میکنی؟ شاید بیاد بیرون. اونجایی ام که نشسته بودی نور بنداز قشنگ ببین شاید افتاده زمین

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

وای دختررر، چندماه پیش میخواستیم بریم مهمونی،لنز تو چشمم گم شد،چقددد استرس کشیدم، ۲تا داداشام و خواهرم با ۶تا دست و یه چراغ قوه افتاده بودن به جون چشمم. عمم هم روی فرش رو میگشت. یعنی قشششنگ کور شدم دیگه، با مصیبت پیداش کردن، یعنی چسبیده بود رو همین سیاهی چشمم چلی معلوم نبود،مال شمام صددرصد اونجاست. تا آخر مهمونی یه چشمم اصلا نمیدید

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
اگه رفته باشه پشت چشمم چی؟ یعنی ممکنه توهم زده باشم که لنز تو چشممه؟

منم از ترس اینکه بره پشت چشمم داشتم میمردم ولی بعدش فکرکردم دیدم آخه مگه راه داره به پشت چشم😑

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
وای دختررر، چندماه پیش میخواستیم بریم مهمونی،لنز تو چشمم گم شد،چقددد استرس کشیدم، ۲تا داداشام و خواه ...

مگه میشه چسبیده باشه به سیاهی چشم و ادم متوجهش نشه؟ لنز رو مردمک که جاش خیلی خوبه

مگه میشه چسبیده باشه به سیاهی چشم و ادم متوجهش نشه؟ لنز رو مردمک که جاش خیلی خوبه

مال من اونجا چسبیده بود،بعد از ۱ساعت تلاش بی وقفه ۳ نفر پیدا شد

نداره یعنی؟ اگه بمونه داخل چشم چی میشه؟

دستتو بزن به مایع بکش روسیاهی چشمت ببین نیس؟ نترس عزیزم فوقش میری چشم پزشک. راه نداره که آخه بره پشت