چشممو مالوندم. چشم چپم لنزش گم شد یهو. حالا هر چی پلک بالا پایین همه جا رو میگردم پیداش نمیکنم. از یه طرف چشمم یه جوریه. پلکمو که محکم فشار میدم انگار سنگینه یه جوریه عادی نیست
تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه جدی. اصطلاحش همینه. د خب نیست لامصصصبببب دارم میمیرم از استرس
مگه میشه
شاید افتاده
تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم....
وای دختررر، چندماه پیش میخواستیم بریم مهمونی،لنز تو چشمم گم شد،چقددد استرس کشیدم، ۲تا داداشام و خواهرم با ۶تا دست و یه چراغ قوه افتاده بودن به جون چشمم. عمم هم روی فرش رو میگشت. یعنی قشششنگ کور شدم دیگه، با مصیبت پیداش کردن، یعنی چسبیده بود رو همین سیاهی چشمم چلی معلوم نبود،مال شمام صددرصد اونجاست. تا آخر مهمونی یه چشمم اصلا نمیدید
میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤