2777
2789

امروز بعد چندروز که حالم خوب بود و پیگیر کارهای شکایات و جدایی بودم یهوو دلم خیلی گرفت، احتمالا این نوسان خلق عادیه،آخه جلسه دوم دادگاه ضرب و جرح افتاد برای اردیبهشت،جلسه قبل شوهرم تو جلسه حاضر نشد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دادگاه همینه عزیزدلم گاهی سالها طول میکشع تو قوی باش و صبوری کن جونه دلم

اره عزیزم تا حالا تو این شرایط نبودم، همیشه فکر میکردم اگه قراره جدا بشم طرفم مثل آدم میاد توافق میکنه ولی اتفاقا شدیدا اهل آزار و اذیته

از اون طرف هم برای گرفتن ماشینم باید شاهد ارائه بدم، اونم برای خودش ماشین منو انداخته زیر پاش و رفته ...

یعنی چی مگه ماشینت به نام خودت نیست چطور زیرپا اونه

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

به نظرم طلاق گرفتن یه حس خوب به آدم میده با آدمی  بودی کنارهم خوشحال نبودید و آلان از زندگی سختی جدایی یافتی و این به حس خوبه امیدوارم یه ازدواج خوب با خوب داشته باشی 

با این شوهری ک تو میگی ممکنه چند سال اذیت کنه تا طلاق بده خدا ب دادت برسه  برو دعا کن وکیل بگی ...

دقیقا، اون فقط از همه چیز فرار میکنه بعید میدونم وکیل بگیره..😞😭

چرا عزیزم نداد بهم،نه کلید و نه مدارکش رو

کاری نداره عزیزم فردا برو پیگیری کن توقیف پلاکش بگیر خیلی راحت ماشین اززیر پاش درمیارن . 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
به نظرم طلاق گرفتن یه حس خوب به آدم میده با آدمی  بودی کنارهم خوشحال نبودید و آلان از زندگی سخت ...

اره خود جدایی از چنین آدمی واقعا حس خوب میده ولی روند قانونیش آزار دهنده اس،مرسی عزیزم انشالا همیشه خوشبخت باشی