2777
2789

بچه ها یه چیزی شده 

تعریف میکنم واقعا نیاز به نظر شما 

بچه ها من حدود ۳ سال پیش رو قسمت ران یه خال اومد که بعضی موقع ها کمرنگ میشه بعضی موقع ها پر رنگ میشه 

هیچ علائم خارش درد یا چیزی ندارم و برسی کردم سطحش مثه بقیه بدنم هست و پوسته پوسته نشده  رنگش هم یک دست هست 

الان یکی بنده خدا منطقه ما سرطان داشت فوت کرده خدا رحمتش کنه خیلی آدم خوبی بود اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

الان من این خالم پر رنگ شده دوباره البته هیچ افزایش سایزی نداشته این چند سال و سابقه هم شکر خدا نداریم و چند روز پر رنگ هست بعد کمرنگ میشه 

الان من استرس گرفتم که شاید سرطان باشه دو روز مونده به پریدم و همش سرم رو کتابه برا کنکور و واقعا امکان متخصص رفتن هم ندارم به نظر خودم دارم الکی فکر میکنم و شیطانی هست  

نظر شما چیه نگران باشم😊😐 

الهی خیر ببینید به وقت این اذان ان شاالله که جواب میدین😥

از یه جا به بعد همه آدم ها ،همه بدی ها، کوتاهی ها همه رو بخشیدم به خود خدا😉   کاش خودمون مادر شوهر خوبی بشیم🤕😂 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما برو دکتر  اخه اینجا چجوری میتونن نگرانیتپ برطرف کنن عزیزم

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم

واسه محکم کاری برو دکتر

اما من بدنم پره خاله

اگع دور از جونم سرطان داشتم تا الان باید میمردم🥲

من روی یکی دیگه ریپ زدم،،،به تو چه که دخالت میکنی و ریپ میکنی جونم😐                                                                     در ضمن،اگه با نظرم مخالفی به هیچ عنوان ریپ نزن🔪

ممنونم بچه ها الهی دلتون همیشه شاد باشه😊

از یه جا به بعد همه آدم ها ،همه بدی ها، کوتاهی ها همه رو بخشیدم به خود خدا😉   کاش خودمون مادر شوهر خوبی بشیم🤕😂