2777
2789
عنوان

عمل بینی انجام بدم یا نه؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 3758 بازدید | 36 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر نظر بقیه نبود و برای خودت بود اینکارو میکردی ؟یا بخاطر حرفای بقیه میخوای انجامش بدی؟!

راستش خودم دوست دارم بینیم یه قوس ملایم داشته باشه خیلی سال دوست دارم 

ولی نمیدونم کار درستیه یا نه

عزیز دلم 

اگه میبینی خوب میشه عمل کن 

اگه بخاطرش شخص خودت ناراحتی و احساس مسکنی نیاز به زیبایی و آراسته ای داره چرا که نه 

مبارکه عزیز دلم

💜I'm an Army کاربری دست چند نفرههههه فازکی نیستم به مولا 
خودتو دوست داشته باش قیافت مصنوعی نشه 

آخه خب قیافه اگه طبیعی زیبا باشه خوبه 

ولی وقتی بینی خوب نباشه دیگه فرقی نداره

عمل کنی مصنوعی میشی

عمل نکنی هم بینیت خوب نیست و گاهی بهم میگن

بله عمل کردم ۱۰ ماه میشه. ولی اخساس میکنم بینیم یه کم مصنوعی شده

چرا؟فانتزی مگه عمل کردی؟ یا سربالا شده؟من نوبت زدم این ماه به دکتر اطمینان دارم ولی همش نگرانم زشت بشم 😓😓

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦
چرا؟فانتزی مگه عمل کردی؟ یا سربالا شده؟من نوبت زدم این ماه به دکتر اطمینان دارم ولی همش نگرانم زشت ب ...

نه نیمه فانتزی عمل کردم  خیلی کم سربالاست و هر کی دماغمو میبینه متوجه میشه عمل شده بعضی بینی ها هستن با اینکه عملی هستن ولی مشخص نیست ولی برای من مشخصه

نه نیمه فانتزی عمل کردم  خیلی کم سربالاست و هر کی دماغمو میبینه متوجه میشه عمل شده بعضی بینی ها ...

من اول میخواستم طبیعی عمل کنم بعد چند نفر دیدم خوب بینی‌شون خوب و طبیعی بود ولی انگار عمل نکردی خوشم نیومد واقعا حالا خودمم موندم…

من اول میخواستم طبیعی عمل کنم بعد چند نفر دیدم خوب بینی‌شون خوب و طبیعی بود ولی انگار عمل نکردی خوشم ...

بعضیا هستن با اینکه نیمه فانتزی عمل میکنن ولی انگاری بینی خودشون همینحوری خوشگل بوده بستگی به کار دکتر داره و بینی اولیه خودت

بعضیا هستن با اینکه نیمه فانتزی عمل میکنن ولی انگاری بینی خودشون همینحوری خوشگل بوده بستگی به کار دک ...

عزیزم میشه پیج ابن دکتر رو نگاه کنی ؟به نظرت کاراش چطوره؟

Dr.rezadoulabi