2777
2789
عنوان

قرض دادن لباس

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 27 پست
والا چی بگه ادم خب دیگه خودش بایذ میفهمید که نباید لباسو با بو عرق وردارع بیاره 

اندفه گفت بده بگو شرمنده خوب برنمیگردونی

اصلا تو این اوضاع چرا قرض دادی هزار جور مرضیو مسائل دیگه هست!!!

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به کسی لباس بدم بهش میگم که بده اتوشویی بعدش..  خیلی دوست چندش و بی ادبی بوده! بهش حتما بگو ...

نه بابا اصلا روم نمیشه ،حالا دیگه خودم میشورم من موندم چطور مردم به این چیزا دقت نمیکنن من خودم باشم از خجالت اب میشم یکی دیگه بیاد لباس عرقی منو بشوره

اخه لباس مجلسی هم که باشه نهایت میدی بیرون واست میشورن هر چیزی راه حلی داره،نه این که لباس رو با بوی ...

مورد بود مانتو خودشو طرف داده بود خشک شویی . مانتو گرون . رنگش خراب شده بود .‌مامانش عصبی شده بود خخخخ 

اخه ممکنه اب بره . رنگش بریزه و هزاران مکافات دیگه 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

چی کار کنم خب دوست چند سالمه نمیتونم بهش بگم نه،واقعا ادم تو رودربایستی میمونه

رودروایسی دشمنیه ک برا خودت میسازی.. چطور اون همچین کاریو بدون خجالت انجام داده؟ حداقل بهش بگو لباسا بوی عرق میدن.. 

حالم بد شد 😩😩😩 

نمیشه گفت چرا قرض میگیرن چون بعضیا واقعا چاره ای ندارن ی موقعه هایی ....پولم ندارن عب نداره

درست میگین شما اما هر چیزی ادابی داره همون لباس قرض گرفتن هم بالاخره ادم باید رعایت کنه هم سر موقع بر گردونه هم تمیز و مرتب

کارش خیلی زشت بوده

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗
رودروایسی دشمنیه ک برا خودت میسازی.. چطور اون همچین کاریو بدون خجالت انجام داده؟ حداقل بهش بگو لباسا ...

ببین مثلا خونه زندگیشون و مامانش خیلی تمیزه و مرتبه خودش یه کم شلخته و ایناس،من واقعا انتظار نداشتم ازش

نه قرض میدم نه قرض میگیرم...چجوری شلوار رو قرض میدی؟اگر عفونت یاهرمشکلی داشته باشه شماهم مبتلا میشی. ...

منم واقعا قرض نمیگیرم خیلی خیلی به ندرت فقط و فقط از خواهرم که تقریبا هم سایزیم نهایت اونموقع مثلا برا یه مهمونی هم پول نداشته باشم لباس جدید بخرم با لباس تکراری میرم خودمم خیلی حال نمیکنم با قرض گرفتن ولی وقتی یکی به ادم میگه ادم معذب میشه 

وقتی خودشون کثیف کردنو بوی عرق گرفته درسته بده خودش بشوره؟!

نه بده خشک شویی . اب رفت رنگش خراب شد. بیاره بده به صاحبش 

بگه ببخشید شستیم اینطوری شده :(

در هردوحالت ناراحت کننده است 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

نه بده خشک شویی . اب رفت رنگش خراب شد. بیاره بده به صاحبش   بگه ببخشید شستیم اینطوری شده ...

لااقل اونجوری ادبو شخصیتشو نشون داده اینجوری خیلی زشت تره که

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...