2777
2789

لطفا اگه برا خودتون یا دورو اطرافتون اتفاق افتاده بگین

شاید یه ذره امید بهم بدین

از این حالو احوال دربیام💔اخه تو شرف طلاقم

خدایا همه امیدم به توعه♥️

من البته موضوع برای ۱۲ سال پیشه...

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بچمم سقط کردم ولی درقبالش مهریمو نفقمو همه چیمو گرفت...اگه نمیگرف مهریمو شاید برمیگشتم....فقط ی صیغه طلاقمون مونده ولی درس نشد...

چقد مهران مدیری حق میگه اینجا:                                           آنکه به من وفا نکرد                                                   مرهم تونمیشود:)

اوووه خیلیا. خواهر خودم همش با شوهر تو سروکله هم میزدن.همش قهر و... الان خداروشکر دوتا بچه دارن باهم دارن زندگی میکنن. اوایل زندگی کنتاکت بالاس برا خیلیا طلاقای سالهای اول زندگی اکثرا بعدش پشیمونیه

من بچمم سقط کردم ولی درقبالش مهریمو نفقمو همه چیمو گرفت...اگه نمیگرف مهریمو شاید برمیگشتم....فقط ی ص ...

اون اصرار به جدایی داشت؟

شاید بچت اگه به دنیا میامد الان میشد بچه طلاق💔🥺

برگشتی؟

آره عشقم، اما باید تصمیم جدی بگیرید هردوتون برای اصلاح خودتون و ساختن زندگیتون. من و شوهرم هردو واقعا تغییر کردیم. 

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 

من فامیل داریم همش با شوهرش دعوا می کرد یبار که دعواشون شده بود رفت خونه باباش به شرطی برگشته بود که حق طلاق رو به اون بده اونم این کار رو کرده بود و اون به بعد دیگه هیچوقت دعوا نکردن چون شوهرش می‌ترسید زنشو از دست بده 

اوووه خیلیا. خواهر خودم همش با شوهر تو سروکله هم میزدن.همش قهر و... الان خداروشکر دوتا بچه دارن باهم ...

ما هنوز عقدیم عزیزم

من راضی ام برگردم ولی شوهرم دیگ نیمخاد

الان ۶ماهه دارم میزنیم سرو کله هم

اره الان باردارم عزیزم.چرامیگه طلاق ؟من این اواخر یه مدت نمازشب و سوره یاسین و‌مزمل خوندم

منم خیلی خوندم عزیزم نتیجه نداد

دعوامون شد باهم گف دیگ نمیخامت

ینی تا پای طلاق رفتین

درخواست و اینا؟

آره عشقم، اما باید تصمیم جدی بگیرید هردوتون برای اصلاح خودتون و ساختن زندگیتون. من و شوهرم هردو واقع ...

من خودمو تغییر میدم عزیزم

اما شوهرم لجبازه فک نکنم برا تغییر خودش کاری بکنه

اون منو مقصر میدونه