2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان تو نوبت سونو واژینالم این بار۴م میام از ته قلبم دعا میکنم هرچه زودتر دامنت سبز بشه

خدای تمام قشنگی ها ازت میخام بهم یه بچه سالم و صالح عطا کنی اصلا میدونی چیه خدا جونم راستشو بگم اولش بهمون کمک کن خونه بخریم بعد بهم۴تا بچه بده دیگه چیزی نمیخام راضیم همه بگید آمین میخام به ارزوهام برسم اخه🌹😀
عزیزم اینو جدی میگن هروقت بیخیال شی باردارمیشی پیاده روی زیاد برو استرس نداشته باش منتظرنباش زودی ما ...

واقعا نمیشه بی خیال بود اخه چطور میشه وقتی فکرت همه اینه... وقتی منتظر موعدتی... باور کن صبح تا شب سرکارم سرم کلا شلوغم ولی ته ذهنم همیشه هست... نمیدونم والا اینو خیلی میشنوم ولی عملی کردنش سخته 

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...
من واقعا هم واسه بچه دیدم هم موارد دیگه وقتی بیخیال بشی اتفاق میفته خیلی عجیبه

دقیقا من خودمم تجربه کردم دقیقا زمانی که بیخیال میشی سریع میشه

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤
واقعا نمیشه بی خیال بود اخه چطور میشه وقتی فکرت همه اینه... وقتی منتظر موعدتی... باور کن صبح تا شب س ...

سخته بیخیالی ها ولی موعدش که میشه صبح که بیدارمیشی هی دل تو دل لامصب نیست ببینی چی میشه حتی جرعت بی بی چکم ندارم دیگه ایامثبت بشه یا نشه

خدای تمام قشنگی ها ازت میخام بهم یه بچه سالم و صالح عطا کنی اصلا میدونی چیه خدا جونم راستشو بگم اولش بهمون کمک کن خونه بخریم بعد بهم۴تا بچه بده دیگه چیزی نمیخام راضیم همه بگید آمین میخام به ارزوهام برسم اخه🌹😀
واقعا نمیشه بی خیال بود اخه چطور میشه وقتی فکرت همه اینه... وقتی منتظر موعدتی... باور کن صبح تا شب س ...

من خودم تو همین شرایط بودم 

۶ماه عذاب استرس انتظار دیگه گفتم اصلا نمیخام مهم نیست واقعا ازته دل ها گفتم نمیخام 

اون ماه پریود نشدم بازم توجه نکردم 

اون یکی ماه بعد موعدم رفتم سونو قربونش برم حامله بودم

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤

ایشالا خدا بهت یه بچه سالم و صالح بده، منم مثل تو هستم ولی بااین فرق که من بچه هام سالم نمیشن، البته خدارو صدهزارمرتبه شکر یه  بچه سالم دارم،ولی دوتا روهم مشکل داشتن سقط کردم

خداجونم ممنونم که به آسانی و زیبایی و عزتمندانه بهم فرزند سالم و صالح و نابغه و مهربان عطا کردی، خدایا سپاس گذارم 
من شوهرم اسپرمش زیر ی میلیونه منم ذخیره تخمدانم کمه الان ای یو ای کردم فقط منتطر معجزه هستم

ان شاالله ک جواب میگیری کل هزینه ای یو آی چقدر شد?

دوست عزیزی ک داری امضام رو میخونی لطفا واسه مامان شدنم یه صلوات میفرستی😍