2777
2789
انشالله پسر میده عزیزم  لیاقت مادره ی دختر و نداری

واقعا هدفتون از گذاشتن این کامنت چیه ؟ لیاقت رو آیا شما تعیین میکنید که کی داره کی نداره

واقعا این جا برام عجببه چرا انقدر نسبت به جنس مذکر جبهه میگیرن الان اگه گفته بود دختر میخوام همه براش به به و چه چه میکردین ، الان خودتون دارین بین دوتا جنس فرق میزارین پس فکر نکنید کار شما خیلی درسته 

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ارزوی عقل میکنم واسشون و واسه اونایی که ارزوی دختر دارن هم همینطور

کلا جنسیت زدگی خوب نیس تا میای حرف بزنی میگن وااا علاقه داریم خب، خوب خودشون با حرفا گول میزنن

تو رو سننه قربونت برم که من عقایدم چیه🥰

محمد اسم خیلی قشنگی هست انشالا نامدار باشه و هرچی میخواین باشه

{•• فرخ لقا فرزند علی اکبر••} {•• اسماعیل فرزند محمدیار••} امواتم هستن اگه چشمتون به امضام خورد و دوس داشتین براشون فاتحه بخونید 🌹🍃 الهی خیر ببینین ❤️💛 هرکی خواست بجاش صلوات بفرستم بگه 🙏🏼
۲تا از کاربرا نذر کرده بودن کلیم چله برداشته بودن دختر شده بود بچشون .بی لیاقتا کفر میگفتن یه بار نگ ...

اینا حقشونه یه بچه معلول پسر داشته باشن تا بدونن بچه سالم مهمه نه جنسیت،اون موقع به غلط کردن میوفتن

واای نه خدا نکنه امپراطوری به خطر میوفته

چن نفرو قبلا دیدم نذر کرده بودن اینجا بچه دختر شده بود

خیلی حرفای چرتی میزدن

بنظرم اصلا کار درستی نیست....حتی بچه بزرگ بشه بعدا فامیلا ممکنه بهش بگن

چ فرقی داره دختر یا پسر،مهم تربیت درسته

باید دنیارو دَک کنیم/پسبخندنخندی مدیونی😉
چتتتتتتونه خوب پسر دوست داره ای بابا 

عزیزم ما با ایشون کاری نداریم انشالله خدا بهش بچه ای بده که سر بلندش کنه سالم و صالح باشه 

دختر پسرشم فرقی نداره انشالله هر چی باشه که دلشون میخواد 

منظور من اونایین که دختر دار میشن و کفر میگن 

هرچه آید به سرم باز گویم گذرد  وای از این عمر که با میگذرد میگذرد     ....   خدایا خستم خودت کمکم کن 💔😔
برات متاسفم واقعا الانم یه دختردارم که یه تارموشو به دنیا نمیدم واسه طرز فکر امثال شمامتاسفم

متاسف باش 

امیدوارم دخترت از این افکارت باخبر نشه تا از دختربودن خودش متنفر نشه

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
چرا تو این سایت هرکی پسر دوس داره ترور میشه ازونور بوم نیوفتید دیگه

چون عقده ان . چون تو خانوادشون به پسرا بیشتر اهمیت میدادن فکر میکنن الان هر کی پسر بخواد لابد به دختراش اهمیت نمیده 

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
چه ربطی به کفر داره؟ کسی که نذر میکنه بچش پسر بشه اسمشو محمد بزاره به این میگی کفر؟ شاید ادم دلش بخو ...

نه اشتباه متوجه شدی، نذر پسر کرده بودن بعد وقتی بچشون دختر شده بود کفر گفته بودن

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
اینا حقشونه یه بچه معلول پسر داشته باشن تا بدونن بچه سالم مهمه نه جنسیت،اون موقع به غلط کردن میوفتن

وای خدا نکنه ذات ادم طوریه ک دوست داره هر دو جنس و داشته باشه نفرین نکنین الکی گناه داره

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
چن نفرو قبلا دیدم نذر کرده بودن اینجا بچه دختر شده بود خیلی حرفای چرتی میزدن بنظرم اصلا کار درستی ...

همون بچهدفردا هزار تا مشکلات و‌کمبود میگیره 😭

هرچه آید به سرم باز گویم گذرد  وای از این عمر که با میگذرد میگذرد     ....   خدایا خستم خودت کمکم کن 💔😔