واقعا هدفتون از گذاشتن این کامنت چیه ؟ لیاقت رو آیا شما تعیین میکنید که کی داره کی نداره
واقعا این جا برام عجببه چرا انقدر نسبت به جنس مذکر جبهه میگیرن الان اگه گفته بود دختر میخوام همه براش به به و چه چه میکردین ، الان خودتون دارین بین دوتا جنس فرق میزارین پس فکر نکنید کار شما خیلی درسته
دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چه ربطی به کفر داره؟ کسی که نذر میکنه بچش پسر بشه اسمشو محمد بزاره به این میگی کفر؟ شاید ادم دلش بخو ...
نه اشتباه متوجه شدی، نذر پسر کرده بودن بعد وقتی بچشون دختر شده بود کفر گفته بودن
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
اینا حقشونه یه بچه معلول پسر داشته باشن تا بدونن بچه سالم مهمه نه جنسیت،اون موقع به غلط کردن میوفتن
وای خدا نکنه ذات ادم طوریه ک دوست داره هر دو جنس و داشته باشه نفرین نکنین الکی گناه داره
در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.