2777
2789
عنوان

طلاق

155 بازدید | 19 پست

چند جا تو نی نی سایت دیدم میگن طلاق بگیرین ولی واقعا کارتون درست نیست این حرفی و که میزنین ممکنه یکی واقعا بی دلیل عملی کنه

اسم بلاگرو نمیبرم ولی یه بلاگر میشناسم که سر کادو ندادن همسر به خانومش میگفت طلاق بگیرین همه فکر میکردن چه زندگی شاد و خرمی داره حالا که شوهرش مرده میبینی با گریه برا بچش تونسته بوده تولد بگیره 

واقعا هر بحثی شد نگین طلاق ادم سر خودش در میاد به هر طریقی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با احترام حرفتون خیلیییی بی منطقه

طرف اینحا نوشته شوهرش کتکش میزنه، شکاکه، بددله، هزارتا اخلاق بد دیگه داره طلاق نجات دادن خودشه. نگیم که سرمون میاد؟! طرف اصلا چرا ابنجا باید بپرسه چیکار کنم؟

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

موافقم استاتر عزیز .. اینجا تا تقی به توقی میخوره یه عده فتوای طلاق صادر میکنن . شاید واقعا یکی کم سن و سال و کم تجربه باشه این حرف روش تاثیر بزاره . اونوقت به قیمت پاشیدن یه زندگی می ارزه هر حرفی به زبون بیاد

پسرم نفسم❤️

منظورتون نفهمیدم کدوم. بلاگرچیشده

🌻عزیز اسمی نمیکنم ولی مال یکی دو سال پیش

اینجا دیدم چند نفر گفتن طلاق بگیر واس یه نفر 

توضیح دادم هر حرفی و نباید زد چون سر خود ادم میاد اگر زندگی یکی بپاشه سر ادم میاد 

با احترام حرفتون خیلیییی بی منطقه طرف اینحا نوشته شوهرش کتکش میزنه، شکاکه، بددله، هزارتا اخلاق بد د ...

سر پول من دیدم نوشتن طلاق بگیر بنظرم هر حرفی و باید سر جاش زد نه همه جا گلم

موافقم استاتر عزیز .. اینجا تا تقی به توقی میخوره یه عده فتوای طلاق صادر میکنن . شاید واقعا یکی کم س ...

دقیقا واقعا زندگی یکی نابود میشه

اون بلاگرم واس خیلی ا میگفت طلاق بگیرن سر کادو ولی بعد شوهرش سر یه اتفاق خیلییی بد مرد که مشخص شد کلی کتک میخورده و با گریه تولد بچه گرفته بوده

دقیقا واقعا زندگی یکی نابود میشه اون بلاگرم واس خیلی ا میگفت طلاق بگیرن سر کادو ولی بعد شوهرش سر یه ...

خدا واسه هیچکس این بلا رو نیاره . از خدا میخام تمام زندگیا خوش و پاک و حلال و پر عشق باشه . آمین

پسرم نفسم❤️

وقتی هیچ راهی نداری خداوند حتما  انداره تو نمیدونسته طلاق رو گذاشته باید جای طرفی باشی که هر کا ...

نه سر همه مسائل گلم منم قبول دارم طلاق حلاله ولی نه در هر شرایطی حلال نیست 

فقط در شرایط خیلی سخت حلاله نه سر کادو و یه خورده پول

🌻عزیز اسمی نمیکنم ولی مال یکی دو سال پیش اینجا دیدم چند نفر گفتن طلاق بگیر واس یه نفر  توضیح ...

کاملا موافقم.منم چند مورد دیدم.یکی همسایه چند سال پیشمون یکی هم فامیل بود.خدا رحمت کنه مادربزرگم رو.اونوقت میگفت ما بهش میخندیدیم میگفتیم چه حرفا.یادمه اونوقت همسایه اومده بود دنبال پدرم بره واسه شاهد طلاق مادربزرگم نزاشت بره.پدرم گفت حالا یه کمک خواسته گفت به ما چه یکی دیگه بره.حقی نداری بری.و گذشت و گذشتو....و من معتقد تر شدم.ولی من که میگم اونا که اینجا به حرف یکی طلاق میگیرن حقشونه هر چی به سرشون بیاد.