2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم مشکوک نیستم مادرم الان دم عید هیچ دکتری نیست

چرا یه عالمه دکتر هست سرطان سینه هم به این راحتی نیست که با علائم گفت داره یانه

اول اینکه سابقه خانوادگی مهمه تو خواهر یا مادرش داره یانه

بعد معاینه سینه برامون مهمه که روشش هست تو نت بزن میاره

بعد علائمی مثل توده دو طرفه یا یک طرفه 

ترشحات از نوک پستان مثلا از یک پستان باشه از یه دونه مجرا باشه خودبخودی وادامه دار باشه خون ابه باشه

پوست پرتقالی شدن پستان

درد وبزرگ شدن یک پستان

قرمزی پوست

پوسته پوسته شدن واگزمای پوست

خراشدگی یا فرورفتگی نوک پستان

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
ن کسی سرطان سینه نداره فقط داداشش سرطان روده داره

خب باید بره معاینه بشه بعد اگه لازم بشه براش ماموگرافی درخواست میدن ماما هم معاینه سینه را انجام میده پس اولویت اینه بجای پیدا کردن علایم حتما به متخصص زنان یا ماما مراجعه کنه

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛