2777
2789

حالا کلاس یازدهم رو نمیدونم ولی کتابای میکرو نقره ای گاج کلا عالی ان

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره بگید منم برم بخرم🥴

یه سوال   از سال دهم باید تست زد یا یازدهم؟

#آبادان_تسلیت🖤چو ایران نباشد تن من مباد❤🇮🇷لطفا باهم مهربون باشیم😶 پ ن:انسان جایزالخطاست😉مولانا💙میگه: دانی که چرا دار مکافات شدیم؟!/ناکَرده گُنَه چنین مجازات شدیم؟!/کشتیم خِرَد،دار زدیم دانش را/در بند و اسیر صد خرافات شدیم...🪄وقتی خودمون به خودمون احترام نذاریم کس دیگه ای هم بهمون احترام نمیذاره😉 پس لطفا به خودت احترام بذار 😘چشمانت مانند غزلی ست که مولانا سروده باشد و شجریان بخواند♡
مرسیییی درسنامه ام داره؟

بله

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

آره بگید منم برم بخرم🥴 یه سوال   از سال دهم باید تست زد یا یازدهم؟

اصلا مهم نیست.

سرنوشت ساز ترین بخش سال دوازدهمه که باید خیلی جدی پای کار باشی.

دهم و یازدهم اگه خواستی میتونی تست بزنی ولی اصلا ملاک هیچی نیستن.چون یادگیری ناقصه فقط به عنوان یه تمرین برای تسلط بر مهارت تست زنی بهش نگاه کن نه معیار یادگیری

اصلا مهم نیست. سرنوشت ساز ترین بخش سال دوازدهمه که باید خیلی جدی پای کار باشی. دهم و یازدهم اگه خو ...

من راستش برای خودم نمیخام

ولی اگه کسی که اصلا تست  نزده و سال اولشه که میخاد خوب بخونه ( دهمو ناقص خونده تابستون جمع میکنه)

اگه امسالم تست نزنه

با سوال های طراح اشنا نمیشه 

بنظر شما پس تست معیار نیست؟ 

من راستش برای خودم نمیخام ولی اگه کسی که اصلا تست  نزده و سال اولشه که میخاد خوب بخونه ( دهمو ...

نه

تست فقط تمرینه

و آشنا شدن با نگاه های مختلف به مطالب

نمیگم دهم و یازدهم اصلا تست نزنه ولی تو این سال ها مطالب یادگرفته هنوز تکمیل نشدن.خیلی از سوالات هم ترکیبی از هر سه پایه هستن.یعنی باید دانسته ها کاملا تکمیل شه تا بشه جواب داد.مخصوصا تو دروس اختصاصی

پس اینکه یه نفر سال دهم و یازدهم درصداش پایین باشه اصلا ملاک نیست.حتی اینکه تو کنکور آزمایشی هم خوب جواب بده ملاک نیست.چون در نهایت ممکنه سطح سوالات کنکور یا نگاه طراح به مطالب متفاوت از قبلی ها باشه

اصلا مهم نیست. سرنوشت ساز ترین بخش سال دوازدهمه که باید خیلی جدی پای کار باشی. دهم و یازدهم اگه خو ...

آهان ممنون ❤❤

#آبادان_تسلیت🖤چو ایران نباشد تن من مباد❤🇮🇷لطفا باهم مهربون باشیم😶 پ ن:انسان جایزالخطاست😉مولانا💙میگه: دانی که چرا دار مکافات شدیم؟!/ناکَرده گُنَه چنین مجازات شدیم؟!/کشتیم خِرَد،دار زدیم دانش را/در بند و اسیر صد خرافات شدیم...🪄وقتی خودمون به خودمون احترام نذاریم کس دیگه ای هم بهمون احترام نمیذاره😉 پس لطفا به خودت احترام بذار 😘چشمانت مانند غزلی ست که مولانا سروده باشد و شجریان بخواند♡