2777
2789

لطفا تجربیاتتون رو بگین نه اینکه بیاین بگین بچه مریض باید سقط بشه و فلان و اینا ‌.

مثلا دایی من گفتن بچه اش سندروم داون داره و بچه کلیه هاش بزرگه اما ب دنیا اومد سالم سالم الان ۵ سالشه خیلی هم نازه هیچ مشکلی نداره 

بچه دوم خودم تو سونو گفتن که انگشت های پاش یکی اضافه اما بدنیا اومد سالم بود

همسایه ما

پسر بود معلول ذهنی و جسمی بود

تو ۱۴ سالگی فوت شد

کاربری سوممه از سال ۹۲ با نی نی سایت آشنا شدم، کاربری اولم(نیلوفرآبی) رو خودم خواستم تعلیق شه ولی کاربری دومم (کاریزما) رو به دلیل زدن حرف حق تعلیق کردن_من مبتلا به زیباترین بیماری جهان به نام سینستزیا یعنی حس آمیزی هستم، یعنی اعداد،حروف،کلمات و آدما هر کدوم رنگ و طعم و بوی خاص خودشونو دارن مثلا اسم نیلوفر برام سبز رنگ هست با صدای شرشر آب رودخونه عدد ۳ برام زرد رنگ هست و عدد ۷ سبز رنگ   ❤AMIR❤   پسر گلم زودتر به دنیا بیا و مامانی و بابایی رو حسابی خوشحال کن 😍 _ من تو این دنیا خیلی سختی کشیدم میشه برای خوشبختی و عاقبت بخیری یه صلوات بفرستید الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم £ خدایا به امید خودت£ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره 

دوتا از خانومای همسایمون

هردوتا هم گفتن بچشون ناقصه بچه رو باید بندازید 

مادره گفت نه بچم گناه داره جواب خدارو فردای قیامت چی بدم 

جالب اینجاست اون دوتا خانوم ،هردوتا بچشون دختر بود و سالم 

زانو نمیزنم حتی اگر سقف آسمان کوتاه تر از قامتم باشد شوخی که نیست من شاه شطرنجم 
دکتر قبلش تشخیص داده بود بیماریشو؟؟

آره گفته بود باید سقط شه 

ولی خانومه سقط نکرد

کاربری سوممه از سال ۹۲ با نی نی سایت آشنا شدم، کاربری اولم(نیلوفرآبی) رو خودم خواستم تعلیق شه ولی کاربری دومم (کاریزما) رو به دلیل زدن حرف حق تعلیق کردن_من مبتلا به زیباترین بیماری جهان به نام سینستزیا یعنی حس آمیزی هستم، یعنی اعداد،حروف،کلمات و آدما هر کدوم رنگ و طعم و بوی خاص خودشونو دارن مثلا اسم نیلوفر برام سبز رنگ هست با صدای شرشر آب رودخونه عدد ۳ برام زرد رنگ هست و عدد ۷ سبز رنگ   ❤AMIR❤   پسر گلم زودتر به دنیا بیا و مامانی و بابایی رو حسابی خوشحال کن 😍 _ من تو این دنیا خیلی سختی کشیدم میشه برای خوشبختی و عاقبت بخیری یه صلوات بفرستید الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم £ خدایا به امید خودت£ 

@لاله  

ایشون...

و خواهر خودم که یه بارداری خارج از رحم داشت
در اصل دوتا بود که یکیش خارج از رحم بود
اونو عمل کرد و دراورد
کلی هم درد کشید
قبلش هم یه سقط داشت
بعد همین یه بچه که‌موند رو رفت غربالگری،یه بار گفتن قلبش تشکیل نشده،یه بار گفتن سندورم داون داره
وای نمیدونی به چه حالی افتاده بود....
زااار میزدااا
خلاصه رفت سقطش کرد
بچه بعدیش رو باردار شد،باز گفتن سندوم داون داره
جنگ شد بین خودش و شوهرش
شوهرش میگفت بنداز این زیر بار نمیرفت
آخرشم به دنیا آورد و سالم بود
الان همش خودشو سرزنش میکنه که نکنه اون یکی هم سالم بود و انداختمش

دوست عزیزی که وقتی تو بحث با من کم میاری میری سراغ چک کردن تاپیک هام و سنم....                                        ‌   با این رفتارت در چشمم احمقی بیش نیستی!پس یا ریپلای نکن،یا وقتی ریپلای میکنی فقط و فقط راجع به اون موضوع صحبت کن.چون تاپیک های من به تو مربوط نیست 😚😄    دوست گرامی!  خداروشکر ‌من نام کاربری ها یادم نمیمونه .اگر تو یه تاپیک باهات بحث کردم،بدون دشمنت نیستم.ما دوتا آدمیم با دوتا تفکر جدا از هم! طبیعیه که عین هم فکر نکنیم.  و اون تفکر تا توهین به اعتقادات و باور کسی نباشه،محترمه😇پس اگر بعد از بحث با من،دیدی تو یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم،تعجب نکن.چون نمیشناسمت و فقط یا باهات موافقم یا مخالف😆اگر جوابی از سوی من دریافت نکردین بدونین قطع امید کردم ازتون🥱🙏قابل توجه برخی دوستان گله مند : لینک پیام ناشناس مثل اینه که یه دسته شمشیر بذارید جلو یه عده ،پشتتون رو بکنید بهشون و توقع داشته باشید براتون باهاش میوه پوست بگیرن!

من

دکتر برای سونو آنومالی گفت بچت روده نداره اصلا تشکیل نشده باید بری برای سقط من دیگه حتی نپرسیدم پسره یا دختر دیگه هیچ سونویی هم نرفتم وقتی ب دنیا اومد ی دختر ناز و سالم بود الان ۵ سالشه خداروشکر که سقط نکردم

چه لذتی بالاتراز اینکه واسطه به دنیا آوردن نوزادی باشی که مادرش قراره برای اولین بار ببینتش مامایی شغل نیست زندگیه♥♥😍😍
بالاخره به حرف یه دکتر نمیشه سقط کرد یا تایید کرد باید چند جا رفت  مطمئنن سونوگرافیت خوب نبود ...

امینوسنتز انجام دادم سالم بود اما تیغه بینی خیلی کوچیکه رشد استخوان های بلند جنین ران و دست عقبه   ۱۸ هفتگی اندازه ۱۵ هفته 

یکی از فامیلامون دکتر بهش گفت بچه مشکل داره باید سقط کنی سقط نکرد گفت گناهه بعدم بچه ش ب دنیا اومد و ...

نه بابا دخترخاله من بچشو سقط کرد ۴ ماهه شوهرش ۲ ماهه بعد تصادف کرد ۱۰ ساله ک خونه نشینه  سقط=قتل نمیدونم بخدا چرا کاراش اینطوریه