2777
2789

سلاامم

به نظرتون چی بیارم که ضروریه و نیاز میشه بیشتر 

و اگه تجربه ای تو این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین 😘😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم😈😂

کارتو راه انداختی خبرم کنیا

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
ماسک وسایل پوستی فانتزی طور. لباس ها خاص من خودم زیاد اینترنتی خرید کردم منم پیج ام و تازه زدم نوشت ...

منظورت از لباس خاص چیه عزیزم 

بله حتما فالوو میکنم فقط آدرسشو یبار دیگه بنویس واسم

منظورت از لباس خاص چیه عزیزم  بله حتما فالوو میکنم فقط آدرسشو یبار دیگه بنویس واسم

مثلا بادی ، لگ های ورزشی خوشگل ، نیم تنه های شیک ، ست های لباس زیر خیلی خوشگل و تک اینا الان خیلی بورسن 

پیج ام ra_writing

نیاز که همه چی نیازه باید چیزی بزنی که مردم جرات خرید انلاینشو داشته باشن  مثلا انلاین شاپ وسا ...

اوهوم قیمتو که پایین میزنم ولی مصلا بین فروش یه کار هنری و فروش لباس فکر کنم لباس فروشش بیشتر باشه 

اوهوم درست میگی