2777
2789

بله برمیگرده اگه به خواست خودت تعلیق شده باشه کاربریت زود برمیگرده.

باید به تماس با ما پیام بده پایین صفحه هست

دوست عزیز! علایق دیگران به شما ربطی نداره و شما حق ندارید به خاطر علایق یکی اونو تحقیر یا مسخره کنید!😊بیاید یکمی باهم مهربون باشیم🦋انسانم آرزوست🦋💜army💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله برمیگرده اگه به خواست خودت تعلیق شده باشه کاربریت زود برمیگرده. باید به تماس با ما پیام بده پای ...

نه یکی گزارش زد نی نی یارو تگ کرد کاربریش تعلیق شد فحاشی شد تو تاپیک

نه یکی گزارش زد نی نی یارو تگ کرد کاربریش تعلیق شد فحاشی شد تو تاپیک

نمیدونم عزیزم ❤😁

دوست عزیز! علایق دیگران به شما ربطی نداره و شما حق ندارید به خاطر علایق یکی اونو تحقیر یا مسخره کنید!😊بیاید یکمی باهم مهربون باشیم🦋انسانم آرزوست🦋💜army💜
@نی_نی_یار کاربری یکی تعلیق شده چیکار کنه؟؟

از تماس با ما ای دی یا شماره تلگرام رو بردار اونجا پیام بده

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
مال من که برنگشت

میگم ی تاپیک بزن فقط سوتیاتو بنویس😐😂

عرزشی نیاد تو تاپیکام حوصله ندارم / یه آدم مودی ک هر لحظه نظرش عوض میشه از رو تاپیکم جاج نکن/ طرفدار ابدی شادمهرم/همینه ک هست در ضمن ک خ پ ت🙂