2777
2789

سلام دوستان

سه روزه نوزاد هشت ماهه من بدون علت تب شدید میکنه به نظرتون چیه؟ اصلا با قطره استامینوفن و شیاف تبش پایین نمیاد فقط با شیاف دیکلوفناک به زور پایین میاد

ما تا حالا همه نوع کرونا رو گرفتیم الان بچم این طوری شد ما هیچ کدوم هیچ علائمی نداریم فقط این نوزادم هر ۵ ساعت تب شدید بدون علت داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید دندونت.شاید عفونت کرده بچه دست می‌کنه دهنش و...شیاف نزار دیگه پاراکید بده آب لدنشو تامین کن و پاشویه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

شاید دندونشه دکتر بردی 

خدایی نکرده کرونا باشه دارو هم میده

قطره و شیاف هم نباید خیلی استفاده کنی حواست باشه زیر نظر دکتر باش

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   

چشماش قرمز نشده؟

اگر اره بدون كه كاوازاكيه

يه بيماري ناشناخته تو كودكان زير دوساله

حتمييييي ببرش بيمارستان

هيچ اگر سايه پذيرد منم آن سايه هيچ!                                            من كاربر قديمي ام كه از سال ٩١اينجام اما پروفايل قبليم فعلا تعليق شده🤐 

پسر منم از هشت ماهگی تا پونزده ماهگی دو سه ماه یه بار دچار همچین تب شدیدی میشد که سه روز و سه شب بود و فقط با شیاف دیکلوفناک پایین می اومد اون موقعها کرونا هم نبودخداروشکر می گفتن ویروسیه

شیاف دیکلوفناک بچه هشت ماه؟؟؟

من بچم سه سالش بود دکتر دیکلوفناک داد گف تا گذاشتیم باید برسونیش بیمارستان

شما دکتری که تشخیص دادی کروناعه؟؟بچه عفونت داره که تبش پایین نمیاد

چرا مادرا انقد بی عقل شدن

برسونش بیمارستان بچه رو همبن الان

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍

احتمال زیاد ویروس روزئولا هست نگران نباش،اگه فردا دونه های قرمز زد نترس

معمولا سه تا چهار روز تب شدید میکنن بعد دونه میزنه

هیچ کاری هم‌نباید کنی

اگه فردا هم‌تبش قطع نشد،پس یه چیز دیگه هست ببرش دکتر