2777
2789
عنوان

سوغات شیراز + خرید سوغاتی در شیراز

| مشاهده متن کامل بحث + 11125 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلوچه مسقطی

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
اره عزقیات عالیه ولی فکر کنم الان گرونه اگه میتونی برو زرقان نرسیده مرودشت(تخت جمشید)هست برای خودت ...

۱۰ سال پیش رفتم گلاب گیری کاشان بایه ذره پول کلی عرق و گلاب اوردم الان دلت نمیاد ضروری هاشو بخری بس گرون شده

من میرم بازار وکیل دلم میخاد پول کافی داشته باشم یه گلیمی چیزی بخرم هرچند دارم اما واقعا قشنگن

شیراز که معروفه به عرقیات و گل نرگس شیرازو نون یوخه و حلوای ارده و صنایع دستی قشنگی هم داره

بستنی و فالوده هم که خودت همینجا بخور حالش ببر

پشت زندان کریم خان میتونی انواع عرق ها مثل بهارنارنج و کاسنی و اینا بگیری یا میتونی بازار وکیل بهار ...

اون عرقیات من گرفتم بیشترش اب

ولی ازین سایت بخر با بسته بندی وکیفیت بالا عرقیات گیاهی سوغات ببر، از فروشگاه هیرودنا بخر به صورت انلاین بسته بندی و کیفت خوبی دارن .
herodena