2777
2789
عنوان

با نامزدم بحثم شد ...

256 بازدید | 21 پست

سر یه موضوعی با نامزدم بحثم شد :/ .

در جواب حرفام .

گفت از تو بهتر برام ریخته ://

منم گفتم اوکی برو با همون کسایی که بهتر از منن برات .

واقعا چند وقته خیلی سرد شده :/.

و میگه بخاطر خستگی کار و مشغله های زیادشه .

دیگه خسته شدم .

و اینم بگم که کم بی احترامی نمیکنه بهم خیلی کوچیکم کرد .با اینکه من همیشه جلوی همه پشت اون در میام شخصیت اونو میبرم بالا :)).

جای من بودین چکار میکردین؟؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه روز میشستم باهاش سنگامو وا می‌کندم اگه دیدم به درد هم نمیخوریم جدا نشدم چون الان بهتره تا وقتی که پای بچه به میون باشه فقط لطفا اگه اینجوری شد منو نکن باعث و بانی خراب شدن زندگیت مرسی 💞 

خب چرا میبریش بالا . کم کم متوهم میشه که خیلی  باید همه ایشونو تافته جدا بافته حساب کنن و به اولین شخصی که این توهم رو عکسالعمل نشون میده بخود شماست.  وخودت اذیت میشی.  نه بالا ببرش نه پایین بیارش. 

ن بابا سر یه چیز کوچولو... 

شاید برای شما کوچولو باشه ب هرحال زاویه دید ادما ب موضوعات متفاوته

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
خیلی دلم میخواد روشن فکر باشم ولی خودمم ته دلم همین حسو دارم 

روشن فکر چیه واقع نگر باش. یه مدت حواست باشه مطمئن میشی خبری هس یا نه. ولی اگه شرایط جدایی نداری اصلا کنجکاوی نکن