2777
2789
عنوان

تپلللییی

106 بازدید | 12 پست

امرووز   شروع کردم به چاق شدن.. 

یه ساعته دارم‌ غذا میخورم. احساس میکنم هنوز جا دارم.😅😄

ایشا.. که چاق بشم یخورده 

به پیج گلخونم سر بزنین قیمتها به صورت عمده .. خیییلی پایین تر از بیرون‌ @raghse_gol 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از غذا ۵ دونه خرما بوخور

خرما  هررررووز میخورم هر روز  بلا استثنا.. ولی نشدم. اینم بگم بچه شیر میدادم. الان دوماهه نمیدم‌. ولی باغدار شدم

به پیج گلخونم سر بزنین قیمتها به صورت عمده .. خیییلی پایین تر از بیرون‌ @raghse_gol 
قرص یا شربت اشتها آور خوردی ؟

دوست همسرم . انواع جوونه هارو  اسیاب کرد.  گفت اینا چاق میکنه . عطاره.   سبوس ریخت .  جونه گندم. نشاسته . گفت روزی دو بار بخور با اب فراوان.‌   اب باعث میشه زودتر عمل کنه منم از حالا شروع کردم‌

پس خیلی لاغریم منو شما خخخخخخ چطو میخوای چاق بشی حالا

اره خیلیی.. دوست همسرم عطاره.. گفت  جوونه ی ۷ تا رو اسیاب میکنم با نشاسته و اینا  . بریز  تو اب بخور. اب فراوون هم در طول روز بخور. سریع جوون میگیری. پناه بر خدا   شروع کردم ببینم چی میشم تا عید