2777
2789

هرکی خواست لایک کنه یا نیتشو بنویسه ان شاءالله همگی حاجت روا شین

لطفا برای شفای خانوادم دعا کنین

خدایا هزاران مرتبه شکر..... الحمدالله رب العالمین❤ خدایا شکرت بعد از دوسال ونیم انتظار جواب دلمو دادی 😍خدایا ب حق بزرگیت دخترم سالم وصالحه دنیا بیادالهی آمین.....خدایا دل همه ی منتظرا رو شادکن الهی آمین.....خدایا شفای خانوادمم از خودت میخوام ناامیدم نکن ❤❤التماس دعا از هرکسی که میخونه امضام رو......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله حاجت روا بشی اسی جون به حق علی و اولاد علی 

تو رو خدا تو رو قران خیلی دعام کن 

الان دو بار ازدواجم به هم میخوره با دو نفر تا پای عقد میریم کلا همه چی خراب میشه

مهر این خواستگار اخریم به دلم هست و ایشون هم همینجور

تو رو خدا تو رو قران خیلی خیلی دعام کن انشالله سر مهریه و همه چی بین بزرگترا توافق شه و انشالله تا قبل از عید نوروز عقد کنیم به خیر و خوشی ، تو رو خدا دعا کن و خدا رو به عشق بین حضرت علی و فاطمه زهرا قسم بده انشالله روز به روز بیشتر عاشقم بشه و هیشکی و هیچ اتفاقی نتونه بینمون جدایی بندازه و همیشه کنار هم خوشبخت و عاقبت به خیر باشیم و انشالله از هم صاحب اولاد سالم و صالح بشیم و فقط مرگ بتونه باعث جداییمون شه 😭😭😭😭😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

شفای قلب داداشم:)

یک دقیقه در نی نی سایت، 24 ساعت بر روی زمین است! نه کراش کسی هستم نه اِسمم تو شناسنامه کَسیه نه حتی تو بیوی کسی ، جدی فقط به دنیا اومدم سالمندان تو اتوبوس سر پا نباشن نه میشه رفت نه میشه موند نه میشه مُرد . ‌. . در هر صورت باید زندگی فا*یتو ادامه بدی! انقد نگید تهش که چی تهش که چی:/ بابا از الان لذت ببرین؛ برای بعدشم یه فکری میکنین! دین اسلام دینیه که هرچقدر کمتر بهش بها بدید و به دستوراتش عمل کنید، بیشتر به انسانیت نزدیک شدید حاجی اعتقادات منو ببینی سکته میکنی:)!من همونم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا:|عوض شیکوندن پای دخترت؛ به پسرت درست راه رفتن یاد بده خوش غیرت من اگه به کسی توهین کردم از قصد بوده و منظور داشتم و صلاح دونستم:)مخالف حجاب اجباری، کودک همسری، حیوان آزاری و کیپاپ! *لایک شما باعث شادی این کاربر میشود