2777
2789

سه روز پیش مجبور شدم برم جای شلوغ ۳ تا هم ماسک داشتم 

حالا از صبح بدن درد شدید سردرد شدید وسرگیجه و تپش قلب دارم 

چی بخورم بهتر شم؟ لازمه حتما برم دکتر؟ از تجربیاتتون بگید لطفا

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

اره برو

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      

عزیزم آب و مایعات زیاد بخور 

استراحت کن سوپ بخور قرص سرما خوردگی و آستامینوفن بخور 

تا چند روز اگه خدای نکرده بهتر نشدی برو دکتر

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره برو

لرز دارم اصلا نمیتونم پامو بزارم بیرون از بس هوا سرده😔

راستی دوز سومم امروز فردا کردم نزدم

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
نگاه یه چیزی میگم لطفا فحش ندین من چون جواب گرفتم میگم  فقط افرادی که فشار دارن نخورن میبره با ...

بگو عزیزم

عزیزم آب و مایعات زیاد بخور  استراحت کن سوپ بخور قرص سرما خوردگی و آستامینوفن بخور  تا چ ...

هم سرماخوردگی بخورم هم استامینوفن؟ هر چند ساعت؟

من شربت برم هگزین میخورم وقرص استامینوفن. بعد سرم هم زدم چن تا تقویتی زدتوسرم سه تاهم امپول زدم خیلی ...

میشه علائمت رو بگی عزیزم؟ 

دکتر عمومی رفتی؟

هم سرماخوردگی بخورم هم استامینوفن؟ هر چند ساعت؟

موقع خواب بخور بعد برو زیر پتو بخواب 

خوب میشی قول بهت میدم 

۸ ساعت بخور یا روزی دوتا 

دکتر الان شلوغ تره 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
داروی امام کاظم پودرش 9000 تومن من سه روز صبح و شب نصف قاشق چایخوری خوردم خدایی خوب شدم به هرکس هم م ...

اتفاقا تو خونه دارم ولی چون پریودم میترسم بخورم هورمونا مو ب هم بریزه . همینجوری هم هورمون هام تنظیم نیست

موقع خواب بخور بعد برو زیر پتو بخواب  خوب میشی قول بهت میدم  ۸ ساعت بخور یا روزی دوتا&nb ...

ممنون عزیزم 

از بس لرز دارم نمیتونم برم بیرون 

بجه ها مم نمیدونم چی کار کنم😔