2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارو رو اولا به زور می دادم. الان میریزم تو دسر دنت! میخوره با لذت! البته نصف دسرکه همشو بخوره
قلب شما در سکوت و آرامش، به اسرار روزها و شب ها شناخت می یابد/ جبران خلیل جبران
دختر من هم همینطوره یه هیچ عنوان حاضر نیست دارو بخوره،تا کوچیکتر بود بالا میاورد الام که همش رو جمع میکنه تو دهنش و بعد ببخشید تفش میکنه بیرون
البته به خاطر ریفلاکسش چون واسه یه مدت نسبتا طولانی رانیتیدین بهش میدادم ،اوایل زورکی و با جیغ و گریه بعدش هم دیگه عادت کرد الان اگه بخوام بهش رانیتیدین بدم خودش از دستم میگیره میخوره ولی بقیه داروها رو با جیغ و گریه باید بدم
من خیلی برای دارو دادن مشکل داشتم ... با سرنگی که گفتم عالیه ... اگه بتونی از نظر روحی روانی هم آمادش کنی ... مثلا من به پسرم گفتم بگو کجا داروت رو بدم و چه جوری ،روشش اینه می ره روی حاشیه فرش می خوابه میگه این روش منه ... گاهی که دوباره اذیت میکنه برا خوردن ... میگم روش خودت یا روش من ،زود میگه روش خودم و می خوابه و دارو می خوره...
اره بچه ها بعد یه مدت عادت میکنن ، میبینن دیگه چاره ای ندارن ، منم به دخترم که دارو میدادم انقدر که گریه میکرد منم باهاش به گریه میفتادم ، بعد یه مدت با حالت بازی و خیلی اروم چند بار بهش گفتم صورتش رو جمع میکرد و راضی نمیشد ولی اخرش دیگه خودش دارو رو با میل خودش خورد
منم بازهره موافقم.برای من هم دوستم یک پیامک فرستاد که مادری داروروباشیر قاطی کرده وبه بچه داده وبچه فوت کرده گفدکتر گفته بعضی داروها باشیر تبدیل به ماده سمی میشه.این کاررونکنین .بچه من هم دارو اصلانمیخورد وبالامیاورد تنها چاره همون سرنگ هست.همین سرنگهای تزریق رو سوزنش روبنداز دور ودارو رو بکش توش وبچه رو بخوابون وبریز توی دهنش البته توی حلقش نریز چون ممکنه خدای نکرده بپره توی گلوش وخفه شه اینوتوی یک کتاب بچه داری خوندم.دارو روباسرنگ بریز توی لپش ویک فوت بکن توی صورتش تاقورت بده