الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نخوری یهو کلی جوش میزنی پوستت خشک میشه بعدش طول میکشه تا کامل خوب بشی
خب پس چیکار کنم
خدایا امشب خیلی دلم گرفته دلم واسه دلم خیلی میسوزه.....بخدا حق دل من این نیس کاش این کارو با من نمیکردی کااااااش.خداروشکر ک اون روزای کذایی گذشت دیگه هیچوقت نمیخوام بهش فکر کنم.امیدوارم بتونم
چند سالته من ديگه نزديك ٣٠ شدم هنوز جوش ميزنم هورمونيه
منم ۲۹
آزمایش هورمون هم دادم میگن مشکلی نداری
خدایا امشب خیلی دلم گرفته دلم واسه دلم خیلی میسوزه.....بخدا حق دل من این نیس کاش این کارو با من نمیکردی کااااااش.خداروشکر ک اون روزای کذایی گذشت دیگه هیچوقت نمیخوام بهش فکر کنم.امیدوارم بتونم
گلم من کرم گیاهی تصمینی برا جوش و جای جوش و مشکل پوست دارم تو تاپیکم عکس هست فروشم واتساپه ببین گلم
اندازه موهای سرم ازاین چیزا استفاده کردم
همش چاله ميشه بس كه بزرگن جاشون هم ميمونه ولي من الان ١٠٪ AHA ميزنم راضي ام لك رو برطرف ميكنه ولي براي چاله ها منتظرم جوشا كامل متوقف بشه برم ميكرونيديلينگ كنم