الیباجی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 3225 عنوان وقتی با عزیزانتون خداحافظی می کنید.... 121 بازدید | 6 پست اما بعد از مدتی می بینی اینآخرین بغلآخرین بوسه و....آخرین خداحافظی بود و پس از آن به خاطره ها پیوست .خاطراتتون رو از آخرین دیدار و خداحافظی بگویید و در آخر برای شادی روحشون صلوات🖤🖤🖤 انا الی ربنا راغبون. ما دل به سوی پروردگارمان نهادیم 1400/12/13 | 15:14 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آندرومرا عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 6124 زد در گوشم و من دیگه ندیدمش تا رفتم پرسه ش امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲. به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
jorjina عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 2148 داشتم میرفتم از ایران با موتورش تا دم اتوبوس اومد ک میخاستم برم از شهرمون بعدم دیگه برگشتم دوماه فوت شده بود
الیباجی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 3225 داشتم میرفتم از ایران با موتورش تا دم اتوبوس اومد ک میخاستم برم از شهرمون بعدم دیگه بر ... خدا بیامرزه شادی روحش صلوات فرستادم انا الی ربنا راغبون. ما دل به سوی پروردگارمان نهادیم
ssssstarrrrr عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 298 مادربزرگم عادت داشت چند حمام اول نوه نتیجه هاشو خودش انجام بده. حمام 40 روزگی پسرم رفتم خونهش. حمامش کرد. نشستیم صحبت کردیم گفتیم خندیدیم. برگشتم خونه. کمتر از 2 ساعت بعدش خبر آوردن فوت شده😭به خدا هیچیش نبود. سرحال و سرزنده بود😭دلم براش تنگ میشه. برا محبتش. برا مادرانههاش. برا تلفن زدناش. احوالپرسیاش. برا دعاهاش. الهی بمیرم چقدر عذاب کشید تو دنیا😭دیدارمون رفت به قیامت😭😭😭
الیباجی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 3225 مادربزرگم عادت داشت چند حمام اول نوه نتیجه هاشو خودش انجام بده. حمام 40 روزگی پسرم رفتم خونهش. حمام ... روز آخر خاطرات خوبی براتون به یادگار گذاشتبرای شادی روحش صلوات فرستادم انا الی ربنا راغبون. ما دل به سوی پروردگارمان نهادیم
ssssstarrrrr عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 298 روز آخر خاطرات خوبی براتون به یادگار گذاشت برای شادی روحش صلوات فرستادم ممنونم عزیزمزنده باشید