2777
2789

بشرطیکه قضاوت نابجا نکنید قسمتی از زندگیمو در اختیارتون میذارم.. 😢 🥺🥺 

تو زندگیم هیچ فردی نبوده ولی پارسال دم عید، یه پسری ازم خوشش اومد و بهم پیشنهاد داد... 

تا اینکه من مخالف بودم، چونکه سنش از من پایین تر بود

و ازهمه راه های ارتباطی بلاکش کردم ولی از راه‌های دیگه اومد و منه خر گول حرفاشو خوردم و نامزد شدیم

الانم حدود چند ماهی هست که بی دلیل ول کرده رفته

ازون روز به بعد

دیدم نسبت به پسرا کلا تغییر کرده که دیگه کلا دلم هیچ کسو نمیخواد 

فکر میکنم همشون واسه ببخشید ا اون یه فقره آدمو میخوان

هیچ کس عاشق واقعی نیست، دروغه دروغه محضه

خدا وکیلی فقط توی تایپیک من توهین و بی ادبی نکنید. همینجوری زخم خوردم حوصله توهین کسی رو ندارم،، 

ولی واقعا من فاز این پسرا رو نمی‌فهمم... چرا با احساسات 1 دختر بازی میکنن.. نمیدونید تو این مدتی که باهام بود چقدر دروغ دغل بهم میگفت، مدام که می‌گفت عاشقتم و ازین چرتا پرتا... و الانم که اصلا معلوم نیست که کدوم گوریه، به مامان باشم هرچی زنگ میزنم فایده نداره

فقط 1 انگشتر آوردن رو من اسم بذارن و رفتن🤕🤧😞

قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص ، مشخص نمی کند او کیست؛ مشخص می کند شما کیستید...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اون شما را برای رابطه. ارضای نیاز جنسی می خواسته چون به خواسته اش توجهی نکردی شما را ول کرده. یا اگر هم به خواسته جنسی اش توجه کردی شخصی تنوع طلب بوده و رفته دنبال یکی دیگه. 

خب اون شما را برای رابطه. ارضای نیاز جنسی می خواسته چون به خواسته اش توجهی نکردی شما را ول کرده. یا ...

Rabeteh nadashtm bahashkhodarosjokr

قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص ، مشخص نمی کند او کیست؛ مشخص می کند شما کیستید...

منم مثل تو فکر میکردم ولی نه مرد واقعی هم پیدا میشه همه بی شرف نیستن مثل این آقا 😞

😂 😂 😂 حالم خیلی بد بود ولی بادیدن پروفایلتون پشم ها یم ریخت😂😂😂😂خدا دلتو شاد کنه چون با پروفایل واسم خاصت از خنده ترکیدم

خب اون شما را برای رابطه. ارضای نیاز جنسی می خواسته چون به خواسته اش توجهی نکردی شما را ول کرده. یا ...

نه پست و دروغگو بود از اولش، کاری زیاد به مسائل جنسی نداشت اصلا دربارش حرفم نمیزد