kosarhastam مدیر استارتر عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 1273 عنوان شامپو رنگ 150 بازدید | 13 پست بچه ها سلام رو موهای دکلره شامپو رنگ بخوای بذاری چه شامپو رنگی بگیری خوبه؟ کلا هر چی اطلاعات راجع به مارکش رنگش زمانی که باید بمونه و اینا میگین بهم🥰 خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍 1400/12/13 | 14:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عروس_قورباقه عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 22821 تونیکا مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی. آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)
kosarhastam مدیر استارتر عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 1273 تونیکا مرسی عزیزم این مارک خوبه؟چه رنگی باشه؟خودتون تالا استفاده کردین؟بعد قیمتش هم میدونین؟ خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍
kosarhastam مدیر استارتر عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 1273 مارکش یادم نیست من صورتی پر رنگ داشتم چند وقت رنگش میمونه؟ خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍
مشاورررر عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 4139 سلام گلم مشاور فروش محصولات مراقبتی هستم شامپو تخصصی مخصوص موهای رنگ شده دارم . 💫هـیـچ اتـفـاقـی در ایـن جـهـان اتـفـاقی اتـفـاق نـمـی افـتـد💫
عروس_قورباقه عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 22821 مرسی عزیزم این مارک خوبه؟ چه رنگی باشه؟خودتون تالا استفاده کردین؟بعد قیمتش هم میدونین؟ صورتی داشتم خیلی خوبه ولی حتما باید موهاتون دکلره باشه قیمتش رو گوگل سرچ کنید با اطلاعات میاره من یادم نیست ❤️ مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی. آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)
kosarhastam مدیر استارتر عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 1273 صورتی داشتم خیلی خوبه ولی حتما باید موهاتون دکلره باشه قیمتش رو گوگل سرچ کنید با اطلاعات میاره من یا ... اره رو دکلره😍ممنونم گلم چند روز میمونه؟بعدش که پاک بشه رنگش بد نمیشه؟میشه دوباره شامپو رنگ گذاشت؟ خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍
kosarhastam مدیر استارتر عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 1273 سری بعد ک بری حموم میره و خیلی کم رنگ میشه و حتما باید حموم به حموم بزاری. من فقط جلوش رو میزاشتم.&n ... آهان هر دفعه بذاری به مو آسیب نمیزنه؟ خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍
عروس_قورباقه عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 22821 اره رو دکلره😍ممنونم گلم چند روز میمونه؟بعدش که پاک بشه رنگش بد نمیشه؟میشه دوباره شامپو رنگ گذاشت؟ یکی دو هفته میمونه عزیزم به مرور کمرنگ میشه که میتونی تمدید کنی مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی. آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)
kosarhastam مدیر استارتر عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 1273 یکی دو هفته میمونه عزیزم به مرور کمرنگ میشه که میتونی تمدید کنی مرسی عزیزم به مو آسیب نمیزنه؟ خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍
عروس_قورباقه عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 22821 مرسی عزیزم به مو آسیب نمیزنه؟ چون فرمول رنگ موی اصلی رو نداره برای ماندگاری توش از آهن استفاده میشه استفاده کنید ولی کم🌼 مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی. آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)
kosarhastam مدیر استارتر عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 1273 چون فرمول رنگ موی اصلی رو نداره برای ماندگاری توش از آهن استفاده میشه استفاده کنید ولی کم🌼 ممنونم عزیزم😍🥰 خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍
عروس_قورباقه عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 22821 ممنونم عزیزم😍🥰 خواهش میکنم💋💚 مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی. آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)