2777
2789
عنوان

چی خوشحالتون میکنه؟

193 بازدید | 20 پست

تو سال جدید، دوست دارین چه اتفاقی بیفته که خوشحال بشین؟ 

من دوست دارم خدا یه بچه دیگه بهم بده با کللی پووولللل  

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کرونا بره ،سالم تر شم.دلم و روانم خوش شه مثل قدیما .

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
کرونا بره ،سالم تر شم.دلم و روانم خوش شه مثل قدیما .

انشاءالله

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

دوست دارم پولمون جوربشه وبتونیم خونه بخریم

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
سلامتی کامل و ابدی یه جسم بدون درد یه روح آروم 😔

دوست دارم پولمون جوربشه وبتونیم خونه بخریم

انشاءالله

امممم خیلی چیزا 

مدال بگیرم 

تدریس کنم 

ماشین خودمو داشته باشم 

اممم قسطای مامانم تمام شه یکم از فشار روش برداشته بشه 

دانشگاه همچنان مجازی باشه 

چنتا کتابه بخونمشون 

مبلای واحدمو عوض کنم 

با دوستم بریم تور 

فعلا همینا باشه

لب خویش می‌مزید و می‌گفت: شراب و ساقی و شرابخواره منم ...