2777
2789

هر مشکلی داری بدون این آخرش نیست تو تا اینجا اومدی پس از پسش برمیای و یه چیز هست که میگه ما قبل اینکه بدنیا بیایم زندگیمونو بهمون نشون دادن و انتخابش کردیم پس حتما یه دلیلی داشته که تو این زندگی رو انجام کرید حتما یه قشنگی هایی توش داره که تو هنوز ندیدیشون به آدمایی که دوسشون داری دوست دارن فکر کن 

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش بچه نمیاوردم الان تو یه دستم قرصه نگاهم به بچم نای زندگی ندارم دلم فقط برا پسرم میسوزه که بعد من ...

تا ابد که شرایطت  اینجوری نمی مونه    زمان همه چی رو  نمیگم درست میکنه  عوض که میکنه

کاش بچه نمیاوردم الان تو یه دستم قرصه نگاهم به بچم نای زندگی ندارم دلم فقط برا پسرم میسوزه که بعد من ...

خوشگلم نمیدونم مشکلت چیه ولی هرچی که هست خدارو قسم میدم به طفل ۶ ماهه امام حسین سریع مشکلت حل شه 

بچت اره گناه داره بی پناهه بمون پناهش باش میدون رو خالی نکن پشت خودت و بچت باش صبر خدا زیاده باور کن همه چی درست میشه

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱

واقعا چرا خودکشی؟!! مگه ب اون دنیا اعتقادی ندارین؟!!! خدا گفته اون هایی ک نفس کشی میکنن و خودشونو میکشن جاشون جهنمه... خوب پس بذاریم اینجا هر چقدرم سخت باشه میگذزه و میره اونجام خبر خاص و زیبایی نیس

هر مشکلی داری بدون این آخرش نیست تو تا اینجا اومدی پس از پسش برمیای و یه چیز هست که میگه ما قبل اینک ...

من فقط توی این دنیا پسرم و مادرم برام مهم هستن و فقطم برا مادرم مهمم صمیمی ترین دوستام ترکم کردن هیچکس به فکرم نیست به فکر همه بودم اما.... بمیرمم هیچکس ناراحت نمیشه نمیدونم شایدم حق دارن شاید آدم بدی ام و خودم خبر ندارم

شکسته روحم دست رو دلم نزار
هرچی با خدا حرف میزنم هرچی التماسش میکنم هیچی درست نمیشه خدام دیگه دوسم نداره انگاری

فقط فقط به خداوند توکل کنید و صبور باشین 

دو دستی بچسبین به خداوند و از قرآن کمک بگیرین معنویت خیلی خیلی در آرامش تون تاثیر داره 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
هرچی با خدا حرف میزنم هرچی التماسش میکنم هیچی درست نمیشه خدام دیگه دوسم نداره انگاری

نه این حرفو نزنین... خدا خیلی دوستون داره...شما صبور باشین... همه مشکل دارن عزیزم... من خودم برات بگم چقدر درد دارم قرصاتو میفرستی برای من میگی تو بخور خلاص بشی از این زندگی.. اما امیدم به خداست.. گاهی ناامید میشم اما بازم میگم نه خدا خودش هوامو داره... توکلت به خدای بی نهایت مهربوون 

ببین دنبال دلیلی

این یعنی میدونی کارت اشتباهه

من فقط اینو بگم بالای سر کسی بودم که داشت جون میداد و خودکشی کرده بود آخرین جملش این بود که عجب غلطی کردم

من چند ماهه نیومدم نی نی سایت تا امشب

شاید اومدم اینو بگم و برم

خوددانی

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
واقعا چرا خودکشی؟!! مگه ب اون دنیا اعتقادی ندارین؟!!! خدا گفته اون هایی ک نفس کشی میکنن و خودشونو می ...

باور کن من الان وسط وسط جهنمم چیزی عوض نمیشه 

شکسته روحم دست رو دلم نزار

ناامیدی از رحمت خدا بزرگترین گناهه،پاشو وضو بگیر و دو رکعت نماز بخون و از ته قلبت صداش بزن، خدا یار بی کسانه،قوی باش و برای رضای خدا و پسرت صبر کن و تلاش که انشاالله تمام مشکلاتت حل میشه (ان مع العسر یسرا)

امر به معروف و نهی از منکر، واجب فراموش شده و نیازمند احیا