2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچها من یه رابطه چن ساله عالی داشتم ک بخاطز سن کمم کامانم نمیذاشت ازدواج کنم اون پسر از هر نظز عالی ...

بله دقیقا اینا باعث میشه جذب زندگی ما هم میشه چون هم شما حرفای متفی دوستتون رو میشنیدین ک خودش ارتعاش منفیه هم خودتون در تلاش برای بهتر کردن حال دوستتون بدنبال نقاط منفی پارتنرتون بودین و خب بهرچی بیشتر توجه کنیم جذب زندگیمون میشه

ثمین به معنی گرانبها، قیمتی💎
عزیزم میشه با جزعیات بیشتری بگی ک چیکارا کردی ؟فقط پای درددل نشستن دوستتون بود؟

نه عشقم .روزی یکی دوساعت ایناو می گفت .منم برا اینکه نازاحت نشه می گفتم اره دوس پسره منم عین دوست پسره تویه .اونم دوسم نداره اونم سرذه و...اینارم ب زبون میاوردم

بنظر شماهم همین حرکت من باعث شد رابطم خراب شه?

منم مثل توعم هر سری ک بگم چقدر خوبه ک رابطمون خوبه و مثل بقیه بحث و دعوا نداریم یا کم تر داریم همون لحظه دو ثانیه بعد ی دعوای داریم 😕😑یا ی مدت انقدر تلقین کرده بودم ب خودم ک من هر سری استوری عاشقانه میزارم دعوامون میشه واقعا هم این شکلی میشد بعد دیگه از سرم انداختم چیزی رو نباید تلقین کنی یا بهش تو ذهنت بها بدی 

بله دقیقا اینا باعث میشه جذب زندگی ما هم میشه چون هم شما حرفای متفی دوستتون رو میشنیدین ک خودش ارتعا ...

و اونم در کمال نامردی وقای حال مت بد میشد قط می کرد .اون ب طرفش رسید و من ....

نه عشقم .روزی یکی دوساعت ایناو می گفت .منم برا اینکه نازاحت نشه می گفتم اره دوس پسره منم عین دوست پس ...

وای چقدر بد، ناخواسته با کلامت ب زندگیت دعوتش کردی

از کلام تو بر تو حکم میشود

خب الانم میتونی برعکس عمل کنی🙂 کلام مناسب رو بکار ببر

ثمین به معنی گرانبها، قیمتی💎