2777
2789
شوهراتون چی کارن که واسه بچه چند ماهه میلیونی خرج میکنید؟!!!

نه بابا عزیزم والاه کارمند ساده ولی جنسا خیلی گرونن ۵۰۰ خودش گذاشت خودمم پس انداز ۵۰۰ گذاشتم یه سر برو سیسمونی فروشی کلت سوت میکشه به خدا

🌹و خدایی که به شدت کافیست🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیف سیلیکونی-کفش-ست کلاه و کیف-هد و گیره مو-صندل-۴دست لباس بیرون(دوتاش واسه تابستونشه)-لباس راحتی-سا ...

من هنوز چیزی نگرفتم 🤭

به پاسبانی اوقات خویش مشغولم ،به هیچ کار جهان هیچ کارنیست مرا☝
کیف سیلیکونی-کفش-ست کلاه و کیف-هد و گیره مو-صندل-۴دست لباس بیرون(دوتاش واسه تابستونشه)-لباس راحتی-سا ...

مبارکش باشه عزیزم 

نه بابا عزیزم والاه کارمند ساده ولی جنسا خیلی گرونن ۵۰۰ خودش گذاشت خودمم پس انداز ۵۰۰ گذاشتم یه سر ب ...

رفتم عزیزم قیمتا رو هم میدونم 

ولی کسی که نداشته باشه نمیخره دیکه 

ماشالا اینجا همه میلیونی خرید کردن 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
من هنوز چیزی نگرفتم 🤭

لباس بچه خیلی گرون شده 

کفشم همینطور

دیگه بخوای معمولی هم بخری ۱ و نیم باید خرج کنی

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
این کیفا رو خریدم دونه ای ۱۶۰ تازه من ارزون خریدم..جای دیگه دیدم دونه ای ۲۳۸😐

وااای چقدر نازن

دخترم عاشق کیفه ، هد و گیره مو اصلا نمیزاره به موهاش بمونه ولی بجاش کل روز میگه کیف بندازم بگردم

واای خودا چقدر کیوتن اینا 😍😍😍

مرسی عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
وااای چقدر نازن دخترم عاشق کیفه ، هد و گیره مو اصلا نمیزاره به موهاش بمونه ولی بجاش کل روز میگه کیف ...

فدات

دختر منم نمیذاره گیره و هد

ولی من واسه دل خودم میخرم😢😂

میگم بزرگ تر شه میزنم واسش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فدات دختر منم نمیذاره گیره و هد ولی من واسه دل خودم میخرم😢😂 میگم بزرگ تر شه میزنم واسش

من همش آرزو داشتم یه دختر داشته باشم همش موهاشو ببندم گیره بزنم از این چیزا الان اصلا نمیزاره هر وقت چشمم بهشون میوفته کلی حرص میخورم