2777
2789
عنوان

یه حس ششمی بیاد

91 بازدید | 34 پست

رو یکی کراش زدم 

خواب خوراک ندارم

بگین ممکنه اونم بهم فکر کنه 

اسمش ورد زبونمه همین الان جلو بابام سوتی دادم 

زهوشیاران عالم   هرکه را دیدم غمی دارد                       دلا دیوانه شو     دیوانگی هم عالمی دارد                          یع آرمی دو آتیشه ♡BTS♡                                     میشع الان که داری امضامو میخونیع برا حاجت رواییم هم یه صلوات بفرستی🙏🏻

سلام دوستان شبتون بخیر.

میگم اینجا عزیزی هست که دوست داشته باشه در بخش پرزنتوری یه مجموعه کسب انلاین کار کنه علاقه مند باشه(حالا در کنار این شغل بقیه مشاغل هم هست).

به ایدی زیر در تلگرام ارتباطبکیرید راهنماییتون میکنم.

@PARTOBATOO_lR

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم احتمال میدم آره ولی باید صبر کنی 

اسمش ورد زبونمه به خدا 

زهوشیاران عالم   هرکه را دیدم غمی دارد                       دلا دیوانه شو     دیوانگی هم عالمی دارد                          یع آرمی دو آتیشه ♡BTS♡                                     میشع الان که داری امضامو میخونیع برا حاجت رواییم هم یه صلوات بفرستی🙏🏻
چند سالته

16سالمه 

میدونم ینم کمه ولی اولین بارمه که رو یکی کراش میزنم 

من اهل کراش زدن و اینا نیستم ولی این خیلی به دلم نشستم 🥺🖤

16سالمه  میدونم ینم کمه ولی اولین بارمه که رو یکی کراش میزنم

من سن تو بودم عاشق یکی شدم که الانم باهمیم الان ۲۰ سالمه چهارساله باهمیم 

اما قبل از سن تو رو دونفر دیگم کراش زده بودم که خیلی شکست عشقی خوردم ازشون 

میخوام بگم که نگران نباش هنوز میزنی 

تا سه نشه بازی نشه 

همانا که خودمان باعث رنج یا خوشبختی هستیم❣️