2777
2789
عنوان

زناشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 41 پست
من فکر میکنم به دلایل دیگه علاقش بهت کم شده رو این مورد هم تاثیر گذاشته. شوهر من دلیلش اینه. چون قب ...

خوب کلا من زیاد خوش اخلاق نیستم و ایشون هم مشکلات سرکارش زیاده تو نامزدی هرروز اوکی بود اما بعد عروسی دیگه من شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب کلا من زیاد خوش اخلاق نیستم و ایشون هم مشکلات سرکارش زیاده تو نامزدی هرروز اوکی بود اما بعد عروس ...

خب همینه عزیزم.

منم الآن مث توعم.

تو بارداری نمیشد و چوم سقط داشتم از رابطه میترسیدم. بعدش ک مشکلات اوایل به دنیا اومدن بچه و بخیه و... بعدش هم دعوا با مادرشوهرم..

کلا علاقش بهم کم شده و حتی یه بار گفت ک علاقه نداره بهم.

دلیل اینکه توجهی هم نداره بهم و زن نیستم تو خونه همینه.

شاید تو هم مث منی.

خوب کلا من زیاد خوش اخلاق نیستم و ایشون هم مشکلات سرکارش زیاده تو نامزدی هرروز اوکی بود اما بعد عروس ...

سعی کن یکم صبور تر باشی و بیشتر به خودت برسی و خوش اخلاق تر بشی تا دوباره کم کم جذبت بشه...

ما بچه داریم.

به خاطر بچه هامونم ک شده باید سعی کنیم خانواده حفظ بشه

اتفاقا تیرویید داره خیلی هم فست فود و آشغال خوره چاقم شده

علتشم همینه 

این غذاها رو باید ترک کنه 

مزاجش شدیدا سرد شده ادویه جات و غذاهای گرم مزاج بده بهش حل میشه از اونجایی آشپزی با خانم هاست کار خیلی راحت تر میشه دیگه فست فود و غذاهای آماده ممنوعه در طولانی مدت بلا های بدی سر آدم میاره

سال هاست که در زمینه طب سنتی مطالعه و تحقیق می کنم اگر سوالی در این زمینه داشتید در حد توان در خدمتم😊 طبیب نیستم اما بشدت علاقه مند
سعی کن یکم صبور تر باشی و بیشتر به خودت برسی و خوش اخلاق تر بشی تا دوباره کم کم جذبت بشه... ما بچه ...

نمی‌دونم والا من خودم خیلی گرمم اما این اینجوری هزاران بار بهش گفتم گناه کارای من گردنته اما اصلا جدی نمیگیره آنقدر ازش سیر شدم که بدم میاد نگاهش کنم دلم ی آدم جدید میخواد

اتفاقا تیرویید داره خیلی هم فست فود و آشغال خوره چاقم شده

اصلا فست فود،شکلات،قهوه،شکر،شیرینی،ترشی، غذای تند، لبنیات‌ پرچرب،گوشت گاو،غذای شور ،غذای مانده،چیپس، پفک،کیک،کلوچه،سوسیس،کالباس،خامه،کره، نخورن.

صبحانه‌پنیر کم چرب با کمی مربا. ناهار: ماهی با کمی روغن زیتون،نمک،ابلیمو،اب کافی روی غذا رو‌ بگیره،با شعله کم بپزه تا نرم بشه. شام‌ ران مرغ بخوره،مثل ماهی بپزه. اب ولرم یک لیوان نیم ساعت قبل از غذا یا دو ساعت بعد از غذا.. هر شب یک قرص منیزیم ب۶. هر ماه یک قرص ویتامین دی.. سیب پخته براشون خوبه،عصرانه بخوره یک یا دو عدد.بجای شیرینی،میوه بخوره. ورزش عالیه نیم ساعت دویدن،بعد از ورزش،یک‌ لیوان اب‌ولرم بخورن،تا نیم ساعت، غذا نخوره. همراه غذا، دسر،مایعات،سالاد نخوره.

لااااایک نکن مهربون... یه روز یه نفر وارد زندگیم میشه که خیلی پاک و زلال مثل آب چشمه. تا حالا شنیدی صدای چشمه رو ؟ کنار دریا، قدم زدی؟ نسیم خنک رو توی گرما ، حس کردی؟ توی هوای سرد، شیر گرم خوردی؟ به شبای برفی زمستون، نگاه کردی؟ اهنگ مورد علاقت،که اسمشو نمیدونستی، پیدا کردی؟ امیدوارم یه روز برفی، یه نفر بیاد ، در خونه رو بزنه، بگه من اومدم، و اونقدرررر محکم بغلم کنه که تکه های شکسته ی قلبم، سر جاش قرار بگیره.حس کنم خودمو پیدا کردم . یه نفر که جبران می کنه تمام سالها و روزایی که از دیگران تمنای محبت داشتم. یه نفر که معجزه زیبای الهی از طرف خدای مهربونم باشه ، یه فرشته ی نجات که وقتی می خوابه،خواب رو از چشمام میگیره و محو نگاه قشنگش میشم.حرف که میزنه، بهترین شنونده میشم.وقتی به حرفام گوش میده، قشنگترین حرفا رو میگم. و وقتی کنارم نیست، منتظر اومدنش میشم.دلم میخواد باشی تا زندگی کنم و هر لحظه بگم : خدایا شکرت ، من عاشق زندگی هستم
اصلا فست فود،شکلات،قهوه،شکر،شیرینی،ترشی، غذای تند، لبنیات‌ پرچرب،گوشت گاو،غذای شور ،غذای مانده،چیپس، ...

لعنتی اصلا رعایت نمیکنه واسش مهم نیست فکر کردید گوش میده هزار بار گفتم حداقل آزمایش بده قرص بخور اصلا مهم نیست

لعنتی اصلا رعایت نمیکنه واسش مهم نیست فکر کردید گوش میده هزار بار گفتم حداقل آزمایش بده قرص بخور اصل ...

شاید یه کم نیاز به محبت بیشتر داره یا شاید توی محل کارش،استرس داره

لااااایک نکن مهربون... یه روز یه نفر وارد زندگیم میشه که خیلی پاک و زلال مثل آب چشمه. تا حالا شنیدی صدای چشمه رو ؟ کنار دریا، قدم زدی؟ نسیم خنک رو توی گرما ، حس کردی؟ توی هوای سرد، شیر گرم خوردی؟ به شبای برفی زمستون، نگاه کردی؟ اهنگ مورد علاقت،که اسمشو نمیدونستی، پیدا کردی؟ امیدوارم یه روز برفی، یه نفر بیاد ، در خونه رو بزنه، بگه من اومدم، و اونقدرررر محکم بغلم کنه که تکه های شکسته ی قلبم، سر جاش قرار بگیره.حس کنم خودمو پیدا کردم . یه نفر که جبران می کنه تمام سالها و روزایی که از دیگران تمنای محبت داشتم. یه نفر که معجزه زیبای الهی از طرف خدای مهربونم باشه ، یه فرشته ی نجات که وقتی می خوابه،خواب رو از چشمام میگیره و محو نگاه قشنگش میشم.حرف که میزنه، بهترین شنونده میشم.وقتی به حرفام گوش میده، قشنگترین حرفا رو میگم. و وقتی کنارم نیست، منتظر اومدنش میشم.دلم میخواد باشی تا زندگی کنم و هر لحظه بگم : خدایا شکرت ، من عاشق زندگی هستم