2777
2789
عنوان

ی راه که جن رو دور کنید

135 بازدید | 10 پست

با صدای بلند توی خونه اذان بگید تمام اجنه رو دور میکنه بنده تجربش رو داشتم ی بنده خدایی هم توی خوابگاهشون یکی بلند تو گوشش جیغ زده بود دعا نویس گفته بود جنه با صدای بلند اذان بگین

🌺 دکتر تب سنتی اینده ( دوستان تب هم میشه طب هم میشه اصلش برای این موضوع تب هست گیر ندید با تشکر 😐) 🌺 ولی بازم هر سئوالی داشتین ازم بپرسین جواب میدم ، انشالله هیچ بیماری توی دنیا نمونه 🌹حالا که تا اینجا اومدی ی امن یجیب برای بیمارا بگو 🖤🖤💥متاهلم💥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دلم خیلی میگیره کسی دلیلش رو میدونه 

همه همینجورین

🌺 دکتر تب سنتی اینده ( دوستان تب هم میشه طب هم میشه اصلش برای این موضوع تب هست گیر ندید با تشکر 😐) 🌺 ولی بازم هر سئوالی داشتین ازم بپرسین جواب میدم ، انشالله هیچ بیماری توی دنیا نمونه 🌹حالا که تا اینجا اومدی ی امن یجیب برای بیمارا بگو 🖤🖤💥متاهلم💥
چه ترسناک🤯

اره واقعا

چهار قل بخونید حرز امام جواد ببندید و آیت الکرسی هم بخونید دور میشن بسم الله الرحمن الرحیم هم بگید یا  یا علی بازم دور میشن

یا علی نام تو بردم نه غمی ماند نه هّمی بابی انت و امّی •گوییا هیچ نه همی به دلم بوده نه غّمی بابی انت و امّی
اخه میدونی بدون دلیل قلبم فشرده میشه گریه میکنم 🥺

میدونی نزدیک بهار همه افسرده میشن طبیعیه منم اینجوری میشم ی قدم بزن و گریه هم بکن که غمباد نشه سبک شی

میدونی نزدیک بهار همه افسرده میشن طبیعیه منم اینجوری میشم ی قدم بزن و گریه هم بکن که غمباد نشه سبک ش ...

گلم راجب طب سنتی سوال دارم 

من خیلی بدون اینکه گرسنه باشم میخوام غذا بخورم 

یعنی پرخوری دارم 

راه حلش چیه 

دلم میخواد لاغر شم مشکل یبوست هم دارم

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️