آیا خانوادهتون زخمی زدن یا اثر منفی پررنگی رو وجودتون داشتن؟
و اگر بله، آیا به روشون آووردید؟
آیا برای درمان روان آسیب دیده تون فکری کردین؟
« اگر بیفسرد این دست، کدام شاخه به اعماق آفتاب، رها میشود؟ اگر بپژمرد این چشم، کدام آینه بر قامت جهان، میتابد؟ » محمد مختاری🌱/ من برگشتم باز، برای چهارمین بار، چون تا جون دارم نه شمع روشن کردن فراموشم میشه، نه بیزار بودن از بانی تاریکی...💔
« اگر بیفسرد این دست، کدام شاخه به اعماق آفتاب، رها میشود؟ اگر بپژمرد این چشم، کدام آینه بر قامت جهان، میتابد؟ » محمد مختاری🌱/ من برگشتم باز، برای چهارمین بار، چون تا جون دارم نه شمع روشن کردن فراموشم میشه، نه بیزار بودن از بانی تاریکی...💔
همه مون نقاط منفی داریم. مخصوصا اگر در شرایط بدی بزرگ شده باشیم. مثلا پدر مادرهایی که تو شرایط خوبی بزرگ نشدن با سختی و تحقیر و همسر بد و مادرشوهر خواهرشوهر اذیت کار و...روح روانشون آسیب میبینه... بچه هایی که از این پدر مادر متولد میشن و مثلا میشن دهه شصتی و هفتادی.هشتادی.. چون اون شرایط رو دیدن ولی اون طوری زندگی خودشون نیست یعنی اون تحقیرها و سختیها نیست شاید فکر کنن از پدر مادر هاشون بهتر و عاقل ترن ولی خوب اگر اونها تو اون شرایط مثلا خونه ای که هفت هشت تا بچه با بابای کارگر و مهمون از شهرستان اومده و زندگی در کنار قوم شوهر بودن، معلوم نیست چی میشدن.
عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست