2777
2789

آیا خانواده‌تون زخمی زدن یا اثر منفی پررنگی رو وجودتون داشتن؟

و اگر بله، آیا به روشون آووردید؟

آیا برای درمان روان آسیب دیده تون فکری کردین؟

« اگر بیفسرد این دست، کدام شاخه به اعماق آفتاب، رها می‌شود؟ اگر بپژمرد این چشم، کدام آینه بر قامت جهان، می‌تابد؟ » محمد مختاری🌱/ من برگشتم باز، برای چهارمین بار، چون تا جون دارم نه شمع روشن کردن فراموشم میشه، نه بیزار بودن از بانی تاریکی...💔
زخم بودنشون

یعنی چی؟

« اگر بیفسرد این دست، کدام شاخه به اعماق آفتاب، رها می‌شود؟ اگر بپژمرد این چشم، کدام آینه بر قامت جهان، می‌تابد؟ » محمد مختاری🌱/ من برگشتم باز، برای چهارمین بار، چون تا جون دارم نه شمع روشن کردن فراموشم میشه، نه بیزار بودن از بانی تاریکی...💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه مون نقاط منفی داریم. مخصوصا اگر در شرایط بدی بزرگ شده باشیم. مثلا پدر مادرهایی که تو شرایط خوبی بزرگ نشدن با سختی و تحقیر و همسر بد و مادرشوهر خواهرشوهر اذیت کار و...روح روانشون آسیب میبینه... بچه هایی که از  این پدر مادر متولد میشن و مثلا میشن دهه شصتی و هفتادی.هشتادی.. چون اون شرایط رو دیدن ولی اون طوری زندگی خودشون نیست یعنی اون تحقیرها و سختی‌ها نیست شاید فکر کنن از پدر مادر هاشون بهتر و عاقل ترن ولی خوب اگر اونها تو اون شرایط مثلا خونه ای که هفت هشت تا بچه با بابای کارگر و مهمون از شهرستان اومده و زندگی در کنار قوم شوهر بودن، معلوم نیست چی میشدن. 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
درست میشی. نگران نباش. فقط بی‌خیال باش و به گذشته زیاد فکر نکن.

نه برام مهم نیستش

من خودمو سالهاست جدا کردم ولی یسری چیزا چ بخای چ نخای روی ناخودآگاهت میمونه

لینک حرف ناشناسhttps://harfeto.timefriend.net/16469353197393