2777
2789

یه سری لباس دارم سایزم نمیشه و نو مونده (یا اصلا تن نکردم، یا یک بار تن کردم)

یه سری هم روسری که قیمت مناسب بوده جو گیر شدم خریدم، حالا با هیچ لباسی ست نیس تا تن کنم

چطور تبدیل به پول کنم

راه حل واقعی بگین که شدنی باشه

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روسریهارو ببر خارج میخرن    

چرا باید بخرن؟؟

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖
سوال داره گل؟ دیوار شیپور

اونجاها خودم تاحالا نخریدم و چیز جالبی ندیدم

و اینکه یه مانتو بیشتر نمیشه گذاشت

بذار تو دیوار

تو دیوار فقط میشه یه مانتو آگهی کرد، وگرنه میگه آگهی مشابه

اونجاها خودم تاحالا نخریدم و چیز جالبی ندیدم و اینکه یه مانتو بیشتر نمیشه گذاشت

نه عزیز تو اسلاید های مختلف میتونی بزاری 

پنج تا آگهی جدا هم میتونی بزاری در ماه توی هر دسته رایگان که هر اگهی ده تا عکس میشه بزارید

لینک حرف ناشناسhttps://harfeto.timefriend.net/16469353197393