2777
2789
عنوان

کاش الان دوماه دیگ بود

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 32 پست
عزیزم😅 چرا بالاتر رفت وزنت ؟ کاش از متخصص تغذیه رژیم غذای میگرفتی... اگه میتونی باشگاه هم برو

ارادم ضعیف شد هی گفتم ازفردا از فردا

💜صعود به گروه بنفش💜قد۱۶۵ هدف ۵۵الی۶۰💜وزن اولیه ۸۰😵وزن فعلی ۷۲🤩🤩 تاریخ بنفش شدن ۳/۱۶💜هدف ۶۰💜

سلام. @میخک،چشمبراه  

بااجازتون اینجا تگ کردم گفتم شاید استارتر دوسنداشته باشن.

پسرم سه و نیم سالشه از ۹ ماهگیش شروع به بدغذایی کرد و هرچه بزرگتر شد شدیدتر شد

سه چهار مورد بیشتر نمیخوره اونا رو هم با کارتون و سختی و...

بارها شده ولش کردم گفتم اجبار نکنم با میل و اشتهای خودش بخوره شده ولی دو قاشق بیشتر نمیخوره

این موضوع حل نشده جدیدا بابت سرویس بهداشتی رفتن بشدت مقاومت میکنه شده ۵ساعت نگهداره و تحت فشار شدید میشه و عصبی میشه و جیغ وداد میکنه ولی نمیره!

واقعا از درون خسته ام

پارک میبرم توی خونه بارها هربازی ک خودش بخادباهاش انجام میدم نمایش اجرا میکنم روزی ده بار قصه ی مورد علاقشو میخونم ک انرژیش تخلیه شه عصبی و ناراحت نشه ولی بازم ناراحته همش غر میزنه گریه میکنه

بیرون میریم همش میگ بریم خونه وقتی خونه ایم میگه بریم بیرون نه مهمونی جایی میمونه نه مکان تفریحی

خدا نکنه کسی خونمون بیاد حتی افراد موردعلاقش بشدت بداخلاقی میکنه هم با مهمان هم با من

واقعا کلافه میشم کم میارم نمیدونم چیکار کنم

مشاوره هم رفتم حتی رفتم قرص اعصاب و افسردگی هم خوردم گفتم ارامشم بیشتر حفظ کنم بلکه ارومتر شه اوضاع خونه

شاغلم هستم محیط کاریم مهدکودکه

واقعا اشکمو درمیاره اصلا نمیره با دوستان هم سنش ارتباط بگیره به هوای اونا غذا بخوره کنارشون نقاشی بکشه یا رنگ کنه

واقعا اذیت میشم توی مهد نه لقمه ای به دهان میبره نه سرویس میره فقط جیغ میزنه بریم خونه چون تحت فشاره!

چرا بابت خوردن و سرویس انقد مقاومت داره؟

حتی با هدیه و تشویق هم روندشو تغییر نمیده

خوبی های خیللللی زیادی داره

ولی کل روز ما با سرویس نرفتن و نخوردن و عصبی شدناش میگذره ک باعث میشه نتونیم خیلی شادباشیم و لذت ببریم اکثر مواقع داره میپره و میدوئه ک جلوی خیس شدن شلوارشو بگیره!

ببخشید طولانی شد...

دلم خیلی سنگینه 

بالاخره یروزی منم خسته ام مریضم عادت ماهانمه یا باهمسرم ناراحتی ای پیش میاد ک حوصله خودمم ندارم درسم میخونم تحت فشارم واقعا

💜صعود به گروه بنفش💜قد۱۶۵ هدف ۵۵الی۶۰💜وزن اولیه ۸۰😵وزن فعلی ۷۲🤩🤩 تاریخ بنفش شدن ۳/۱۶💜هدف ۶۰💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. @میخک،چشمبراه     بااجازتون اینجا تگ کردم گفتم شاید استارتر دوسنداشته باشن. پسرم ...

عزیزم کار خوبی کردید که گفتید

با یک طبیب و حکیم طب سنتی مطرح کنید احتمال میدم بتونن طبع ش رو کنترل کنن.

بچه ی شما از نوع بچه های سخته احتمالا.

درست میگم؟

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
عزیزم کار خوبی کردید که گفتید با یک طبیب و حکیم طب سنتی مطرح کنید احتمال میدم بتونن طبع ش رو کنت ...

بله دکتر هم ک رفتم گفت بچه ی سختی هست و چاره ای جز تحمل نیست تا بزرگتر شه گفتن ک فقط باید حواسم باشه عیب و ایرادها رو پررنگ نکنم تا ازشون عبور کنه!

ولی خب غذا نخوردن و سرویس نرفتنش دیگ شده چالش برای همه !

دکتر طب سنتی هم رفتم گفتن چون کم سنه نمیشه دارویی داد گفت ابلیمو و جوانه گندم و این چیزا استفاده کنم ک پسرم اصلا لب نمیزنه!

در واقع هیچ دکتری هیچ راهکار و دارویی نداشت

بله دکتر هم ک رفتم گفت بچه ی سختی هست و چاره ای جز تحمل نیست تا بزرگتر شه گفتن ک فقط باید حواسم باشه ...

الفرقان
وَجَعَلْنَا بَعْضَكُمْ لِبَعْضٍ فِتْنَةً أَتَصْبِرُونَ وَكَانَ رَبُّكَ بَصِيرًا(20) فرقان

بعضی هاتون رو آزمایش بعضی هاتون قرار دادیم. و خدا هم می بینه!

مهم اینه که خدا می بینه

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
https://www.ninisite.com/discussion/topic/8547158/راجع-به-تاپیک-بارداری-فرزند-سوم-که-پربازدید-بود-و- ...

مرسی عزیزم

بله یه پسر ۳ونیم بدغذا و لجباز دارم ک حتی برای دستشویی رفتن هم مشکل داریم

۴ساعت نگه میداره نمیره خودشو تخلیه کنه

تصمیم به اوردن دومی دارم براهمین دوسدارم تجربیات بخونم ببینم چجوریاس

مرسی عزیزم بله یه پسر ۳ونیم بدغذا و لجباز دارم ک حتی برای دستشویی رفتن هم مشکل داریم ۴ساعت نگه مید ...

درسته.به عنوان مادری که همچین مشکلاتی داشتم شما چه بچه دوم داشته باشین چه نداشته باشین این سروکله رو بایست باهاش بزنین...من با همین شرایط که خیلیا میگن نه دومی رو نیار دومی رو باردارشدم ۴سال باهم تفاوت سنی دارن،نمیگم سخت نبود؛یک سال اول بعد از تولد دومی سخت یود ولی سال بعدش دیگه خییییلی بهترشد اولی و دوتایی شدنشون و از تک فرزند بودن خارج شدنش خیلی کمک کننده شد براش،،بچه این مدلی چون خودم داشتم معمولا هم پسرا اینجورن معمولا هم اولی...و کار خاصی حقیقتا نمیشه کرد..شما هرچقدرم تلاش کنین که نمیگم نکنین ولی اون دوره اش باید بگذره و دوره اش هم تا هفت سالگیه

درسته.به عنوان مادری که همچین مشکلاتی داشتم شما چه بچه دوم داشته باشین چه نداشته باشین این سروکله رو ...

مرسی عزیزم از توضیحت

اره واقعیتش اول من میگفتم بااین بچه عمرا یکی دیگ بیارم تااین درست نشه

الان به این نتیجه رسیدم سال یه سال بهترنشده ک بدترم میشه پس بهتره دومی رو بیارم و حداقل از این فشارها کمتر بشه

اینا فعلا ب ذهنم‌اومد امیدوارم‌ب‌کارت بیاد

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
اینا فعلا ب ذهنم‌اومد امیدوارم‌ب‌کارت بیاد

مرسی عزیزم 

بابت انرژی منفی ک دادم و ناراحتی شد ببخشید ذهنم خسته شده بخاطرهمون یکم اونجوری گفتم 

مرسی عزیزم  بابت انرژی منفی ک دادم و ناراحتی شد ببخشید ذهنم خسته شده بخاطرهمون یکم اونجوری گفت ...

نه عزیزم اشکالی نداره

دیگه‌آدمیم اینکه‌کم بیاریم چیز جدیدی نیس 

اما ادامه‌میدیم تا برسیم‌ب‌هدف

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄