2777
2789
عنوان

فاصله سنی ۶سال واسه دو تا خواهر خوبه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 28 پست

اره خوبه

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌زیباترین ایه قران😍اوَلَا تَهِنُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِنْ کُنْتُمْ مُؤْمِنِینَ (۱۳۹-آل عمران) سست نشوید، غمگین نشوید شما پیروزید اگر ایمان داشته باشید❤

خیلی خوبه منو داداشم ۳ سال اختلاف داریم خیلی بده

اما دخترخالم باخواهرش ۱۰ سال اختلاف دارن

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبه منو داداشم ۳ سال اختلاف داریم  اما دخترخالم باخواهرش ۱۰ سال اختلاف دارن

من ی موردو دیدم خواهرا ۱۰ سال تفاوت سنیشونه کوچیکه شسطونی میکنه بزرگه حوصلشو نداره جنگشونه همیشه

کلن بچه ها فاصلشون کمتر باشه بهتره 

من و خواهرام ، با یکیشون ۸ سال و با یکی دیگشون ۹ سال اختلاف سنی دارم  

بچه که بودم خیلی ازشون دور بودم تا ۱۳ ، ۱۴ 

اما بعدش رفته رفته بهشون نزدیک تر شدم اما راستش الان کلا روحیاتم اینجوریه که  بیشتر دوس دارم تنها باشم و درون گرام فک کنم به خاطر تنها بودنای کودکیمه. 

ولی رابطمون با هم خوبه خداروشکر حرفاشونو با من میزنن  اکثر اوقات خیلی نظراتم براشون مهمه 

میگن اگه تو نبودی ما چیکار میکردیم😁

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

اره باهمم بزرگ میشن بهتره

الان من آبجی  ندارم احساس تنهایی می کنم با اینکه با هم بزرگ شدیم  همبازی بودیم  اگه دیگه دوتا خواهر باشن یا دوتا برادر خیلی بهتره 😍😍 

عنصر اصلی احترام دو طرفه بودنشه وگرنه سن ملاک نیست 
خیلی خوبه منو داداشم ۳ سال اختلاف داریم خیلی بده اما دخترخالم باخواهرش ۱۰ سال اختلاف دارن

من با یه خواهرم ۳ سال اختلاف دارم با خواهر کوچیکمم ۱۱ سال با دوتاشم دعوام میشه حالا قبلا کتک کاریم پیش میومد

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 
من ی موردو دیدم خواهرا ۱۰ سال تفاوت سنیشونه کوچیکه شسطونی میکنه بزرگه حوصلشو نداره جنگشونه همیشه کل ...

اره ازین لحاظم بده

ولی منو داداشم مثل دوتا دشمن باهم دعوا میکنیم خیلی دوست داشتم بیشترطعم تک فرزندیو میچشیدم😂💔

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
من با یه خواهرم ۳ سال اختلاف دارم با خواهر کوچیکمم ۱۱ سال با دوتاشم دعوام میشه حالا قبلا کتک کاریم پ ...

فک کنم از همه جوره دعوا بین خواهر برادرا هست😐

ی سوال بپرسم؟ داداش توهم برق اتاقتو خاموش میکنه؟😐😁

اره👍😐

برق اتاق که هیچ گوشیه تو شارژمو درمیاره از خودشو میزنه🙄

یا دراتاقمو باز میذاره ومیره..

وخیلی کارای رو مخ دیگه که برا حرص دراوردنم انجام میده😑🔪