2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوخی نکن. من همیشه میگم به شوهرم که شانس من چقدر زشته خونم نمی تونم بنایی کنم

عزیزم بازسازی کن ولی ۲۰۰و۳۰۰ تومان هزینه میبره

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
ساکن گرگان اصالتا بندرترکمن

منم عروس ترکمن هاشدم🤭🤭🤭

×͜×توفیلم متری 6ونیم قاضی۞ ازنویدمحمدزاده𖨆میپرسه باراول که فرارکردی هم پول داشتی هم آزادبودی چراخلاف رو ول نکــردی؟میگه چشمم 𖠂هنوزسیرنشده بود،سیری چشم𖠂 ㋡خیلی مهمه✔ توزندگی෴ دنبال آدمایဗီူဗီူ سیرباشید𓀟𖢅،سیرازجنس 𓀠مخالف♂️♀️،𓀤سیرازخوشیای موقت،𓀡سیرازپول آدم گشنه⚇ فقط به روحتون آسیب☠︎︎✘☄︎ میزنه💯☑✔
وا دیگ اینم حسودی داره ک دلشون بخواد  سلامتی مهمه این دوسال دیگ برا همه روشن شده پول خونه ماشی ...

بله عزیزم گاهی اوقات حسادت میاره من حسادت نمیکنم چون اگه ملک های بابام فروش بره میتونیم یه خونه خیلی شیک بخریم یا یه خونه فوق لاکچری تو بهترین جای شهر اجاره کنیم 

ولی فروش نمیره ، طلسم شده 

به شخصه وقتی میبینم حسرت میخورم ولی اصلا حسادت نمیکنم ولی بعضیا هم هستن حسادت میکنن 

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره
خونه مال خودمونه ولی دیگه خرج داره قدیمی شده آن شاالله شماهم هرچی دوست داری بخری

مرسی عزیزم 

خونه من فرق می‌کنه با این سلطنتی توره الان خونه نیستم عکسشو میزاشتم ولی من این مدل خونه دوستدارم

این کاربری دسته ۳نفره😅اولی شوهر داره (که بیشتر اون میاد و دانشجوی روانشناسی هست)....دومی درحال نامزد کردنه...سومی هم سینگل به گوره 😫🤣 گفتم که اشتباه نگیرید ما رو🤕اینجا سایت عجایب هست...تو نی نی سایت همه ی خانواده شوهر بد و سگ اخلاق همه ی زن ها پولدار و خوشگل و شوهراشون زشت و وضعیت مالی بد😑 دیدم که میگم اینا رو😂هرشب بعد از ساعت ۱۲ تاپیک های سم و اسید شروع میشه و بعد از دیدن اون تاپیک باید چشمان خود را با اسید و وایتکس شست 😆😆میخوان یه عکسی رو بزارن باید هزار بار کو کو ،بز بز بزاریم تا بزارن بعدش هم میگن نت ضعیفه نمیاد 😫
منم عروس ترکمن هاشدم🤭🤭🤭

اععع ساکن کجایی😍

فامیل شوهرت چیه اگر دلت خاست درخاست بده

مشکلاتم عین دستمال کاغذی میمونه یکی میکشم یکی دیگ میزنه بیرون😬   چالش حرف ناشناسم🎉🦋🤍        https://harfeto.timefriend.net/16479626085958