2777
2789
عنوان

یه سوال دارم لطفا جواب بدین

3 بازدید | 16 پست
من یه دختر٢ ساله دارم دخترم یاسى تا ساعت ١٠:٣٠-١١ روزا مى خوابه تخت الان سه چهار ماهه عادتش شده و بیدارم نمیشه از طرفى من خیلی احتیاج به ورزش دارم و خیلی جسمى به هم ریختم چاق نیستم ولى ولو شدم مثل پیرزنا شل و ول شدم الان یه هفتس به این فکر مى کنم که اگه از ساعت ٨:٣٠ برم باشگاه و تا وقتى که یاسى هنوز بیدار نشده برگردم کار درستیه یا نه؟!؟! خیلی کار استرس داریه! شما جاى من باشین این کارو مى کنین یا نه؟ آها اینو اضافه کنم که باشگاه سر کوچمونه یعنى نزدیکه 🤔🤔🤔🤔🤔
یکی از فانتزی هام اینه که اسم کاربریم klhggjlhggdghjkvfg باشه بچه ها میخوان تو تاپیک ها صدام کنن راحت باشن
پاریس جان چه شهامتی داری من باشم اصلاوابدااون استرس که نمیزاره به بدنت برسی وروحیتوبهترکنی خیلی خطرناکه بچه هاقابل پیش بینی نیستن درسته کوچولوهه ولی خوب هرچیزی ممکنه باشگاههایی بروکه مادروکودک هستن اینجوری که خیالت راحتتره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دوربین بذاری تو خونه و به محض اینکه دیدی بیدار شده در عرض کمتر از ٥ دقیقه از دیدن بیدار شدن بچه تو دوربین خودت رو به خونه برسونی اشکالی نداره ولی مدام دوربین باید جلوی چشمت باشه و آماده برای پوشیدن لباس باشی!
زندگیم بوی گل میده! گل "رز "و "یاس"!
خودم هم همش وحشت دارم اصلا از فکرش اومدم بیرون. چه کاریه خیلی ام خوبم. یاسى رو عشقه😂😂😂
یکی از فانتزی هام اینه که اسم کاربریم klhggjlhggdghjkvfg باشه بچه ها میخوان تو تاپیک ها صدام کنن راحت باشن
تو خونه زومبا کار مى کنم ولى شکم بى صاحاب شل و وله
خخخخخ من حاضر بودم چند کیلو اضافه وزن هم داشته باشم اما بچه ام سه ساعت پشت سر هم بخوابه.... چه برسه به اینکه تا ده و نیم بخوابه...عزیزم از زندگیت لذت ببر.. عصر ها تو خونه ورزش کن.یا اگه همسرت اومد یه ساعت بذار براش یا ببر خونه بزرگترا برو باشگاه.
ONLY. GOD.