12سسaa مدیر استارتر عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 963 عنوان خانوما کی این پودر واسه چاقی استفاده کرده؟ عکسش پایین 137 بازدید | 28 پست هرگز با نادان بحث نکن چون کم میاری 1400/12/12 | 15:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99881 من ک ن وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
12سسaa مدیر استارتر عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 963 من ک ن به نظرتون خوبه هرگز با نادان بحث نکن چون کم میاری
12سسaa مدیر استارتر عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 963 منم دوس دارم بخورم اما میگن فیک زیاد داره یعنی چی عزیزم؟ هرگز با نادان بحث نکن چون کم میاری
هولوگرامی عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 11120 پودرچاقی؟اون که فقط شکم میاره پروتیین کربوهیدرات بخورمث نون وبرنج وسیب زمینیببین سیب زمینی سرخ کرده باسس کچاپ هرروز بخور نتیجه روبهم بگو وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷ قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜
12سسaa مدیر استارتر عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 963 پودرچاقی؟اون که فقط شکم میاره پروتیین کربوهیدرات بخورمث نون وبرنج وسیب زمینی ببین سیب زمینی ... عزیزم من با هیچ کدوم جواب نگرفتم هرگز با نادان بحث نکن چون کم میاری
هولوگرامی عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 11120 عزیزم من با هیچ کدوم جواب نگرفتم سیب زمینی سرخ کرده هرروزخوردی تای هفته؟قدووزنت روبگو وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷ قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜
30zeynab عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 2826 من یه دفع ۱۰ کیلو چاق شدم همین که نخوردم همه رونام ترک خورده انگار باد بود خیلی پشیمونم از قبلم لاغرتر شدم 😣
12سسaa مدیر استارتر عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 963 سیب زمینی سرخ کرده هرروزخوردی تای هفته؟ قدووزنت روبگو نه گلم والا قدم ۱۷۰وزنم ۶۰ هرگز با نادان بحث نکن چون کم میاری
12سسaa مدیر استارتر عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 963 من یه دفع ۱۰ کیلو چاق شدم همین که نخوردم همه رونام ترک خورده انگار باد بود خیلی پشیمونم از قبلم لاغر ... با این پودر گلم ؟ هرگز با نادان بحث نکن چون کم میاری
30zeynab عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 2826 با این پودر گلم ؟ کلا داروهایه چاقی خوب نیست ورم میکنه بدن من فقط قرص اشتها میخوردم
هولوگرامی عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 11120 نه گلم والا قدم ۱۷۰وزنم ۶۰ چیییی همین الان اضافه وزن داری که بخدا قدر خودتونو نمیدونید هم قدیم من وزنم ۶۷ کیلوعه میخام خودمو برسونم ۵۸ یا۵۵ خیلی جاخوردم ۷۰ نشی ها من ۷۰ بودم خیلی مردونه میشه هیکل چون قدمون بلنده هیکلی دیده میشیم خخخ وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷ قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜
هولوگرامی عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 11120 من یه دفع ۱۰ کیلو چاق شدم همین که نخوردم همه رونام ترک خورده انگار باد بود خیلی پشیمونم از قبلم لاغر ... سیب زمینی سرخ کرده هرروز باسس کچاپ بخور یه هفته ای کلی وزن میگیری وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷ قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜
هولوگرامی عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 11120 منم دوس دارم بخورم اما میگن فیک زیاد داره میگه تقلبی زیادداره وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷ قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜